Η ψηφιακή κάλπη αναδεικνύει την Παρασκευή τη νέα διοίκηση στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η ψηφιακή κάλπη αναδεικνύει την Παρασκευή τη νέα διοίκηση στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Έφτασε η ώρα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Με τις ειδικές συνθήκες, που επιβάλλει η εποχή covid και για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Η διαδικασία γίνεται την Παρασκευή (26/3) στις 14:00, στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, δικαίωμα ψήφου έχουν 56 σωματεία και, όπως είναι ξεκάθαρό από καιρό, το άθλημα θα οδηγηθεί σε μία ιστορική αλλαγή σελίδας σε διοικητικό επίπεδο. Από τη μια πλευρά γιατί ο σπουδαίος διεθνής αθλητής του πολύ κοντινού παρελθόντος Κώστας Παπαγεωργίου ετοιμάζεται ν’ αναλάβει τις τύχες του αθλήματος ως μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος κι από την άλλη γιατί αποχωρούν στελέχη με σταθερή διοικητική παρουσία εδώ και χρόνια με πρώτο και κύριο τον απερχόμενο πρόεδρο Μανώλη Κολυμπάδη, που «σφράγισε» μία ολόκληρη εποχή από τον Μάρτιο του 1982 έως σήμερα. Ανανεώνεται συνεπώς, το 11μελές διοικητικό συμβούλιο και σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα συγκροτηθεί σε σώμα το Σάββατο μετά την πρώτη του συνεδρίαση. Εκεί θα συμπληρωθεί με έναν εκπρόσωπο των αθλητών, που θα είναι ο Παναγιώτης Γκιώνης, όπως έχει ανακοινώσει ο υποψήφιος πρόεδρος. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τις γενικές οδηγίες και πληροφορίες για τη Γ.Σ. και τον τρόπο διεξαγωγής της.

Την ψήφο των σωματείων για το Δ.Σ. διεκδικούν 17 άτομα. Από τη διοίκηση αποχωρούν βάσει αθλητικού νόμου ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Θόδωρος Ραιδεστινός λόγω ορίου ηλικίας κι αποχωρούν ακόμη ο Χριστάκης Κανάρης από την Καβάλα, η Αναστασία Κοκκίνου και ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και νυν γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Χρήστος Τριγωνάς από τη Θεσσαλονίκη.

Οι ψηφοφόροι καλούνται να βάλουν έναν (1) σταυρό για τον υποψήφιο πρόεδρο και μέχρι οκτώ (8) σταυρούς για τα υποψήφια μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Εν συνεχεία και κατά σειρά σταυρού προτίμησης που θα λάβουν, θα προκύψουν τα δέκα (10) πρώτα τακτικά μέλη και τα υπόλοιπα πέντε (5) θα είναι αναπληρωματικά

Στην εξελεγκτική επιτροπή οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν έως δύο (2) σταυρούς. Οι τρεις πρώτοι κατά σειρά σταυρού προτίμησης θα είναι οι τακτικοί και ο 4ος αναπληρωματικός. Ο τακτικός και ο αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επίσης πρέπει να ψηφιστούν είτε με θετική ψήφο είτε με λευκή ανεξάρτητα από το ότι είναι οι μοναδικοί υποψήφιοι. Για τη θέση του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης είναι υποψήφιος ένας πρώην διεθνής αθλητής της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης ο Νίκος Λογοθέτης, ενώ για εκείνη του γενικού γραμματέα της ο πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης Κώστας Διδασκάλου.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. είναι επίσης, η υποβολή διοικητικού απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ. για τη χρονική περίοδο από 24-09-2016 έως και 25-03-2021 και η υποβολή οικονομικού απολογισμού για το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου 2020 έως 31η Δεκεμβρίου 2020 και από 1ης Ιανουαρίου 2021 έως και 28 Φεβρουαρίου 2021.

Όλοι οι υποψήφιοι και τα σωματεία, από τα οποία προέρχονται:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος (Α.Ο. Ταταύλα)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Βρεττάκος Γεώργιος (Άρης Νικαίας)
Γεωργίου Βλάσιος (Α.Ο. Ξυλοκάστρου)
Ερηνάκη Βασιλική (Ο.Α. Χανίων)
Κιούφη Ξανθή (Α.Ο. Ταταύλα)
Κορδούτης Ιωάννης (Γ.Σ. Άρης Βούλας)
Λυγούρας Γεώργιος (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)
Μάκρας Κωνσταντίνος (Γ.Σ. Ιάσων Βόλου)
Μοίρου Μαρία (Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας)
Παγώνη Ελένη (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
Πάντζιος Ιωάννης (Ρουφ 80)
Παπασάβογλου Σωκράτης (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)
Στάθη Πολυξένη (Γ.Α.Ο. Πειραιά)
Τάσιος Χρήστος (Α.Ο. Θερμαίος Θεσσαλονίκης)
Τέρπος Ευάγγελος (Α.Ο. Διονύσου)
Τζόβολος Παναγιώτης (Αιγαίο Ε.Α.)
Φιλιππακόπουλος Νικόλαος (Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΕΠΑ

Αναστασιάδης Δημήτριος (Ο.Ε.Α. Έδεσσας)
Ζαχαρόπουλος Ζαχαρίας (Αιγαίο Ε.Α.)
Μάντζιος Γεώργιος (Α.Ο. Κορωνίδα Γαλατσίου)
Παγώνης Γεώργιος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κολυμπάδης Εμμανουήλ (Α.Ο. Ταταύλα)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Μάκρας Κωνσταντίνος (Ιάσων Βόλου)

ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Λογοθέτης Νικόλαος (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Διδασκάλου Κωνσταντίνος (Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης)

Όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης στη Γ.Σ.:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 10 παρ. 4 ισχύοντος καταστατικού ΕΦΟΕπΑ).

2. Εκλογή 2 μελών Εφορευτικής Επιτροπής και ισαρίθμων αναπληρωματικών τους τα οποία μετά του διορισμένου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών Δικαστικού Αντιπροσώπου ως Προέδρου της συγκροτούν την 3μελή Εφορευτική επιτροπή για όσες ψηφοφορίες διεξαχθούν στο πλαίσιο των θεμάτων της παρούσας ημερήσιας διάταξης (άρθρο 6 παρ. 3 του Ν. 4726/2020).

3. Υποβολή διοικητικού απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την χρονική περίοδο από 24-09-2016 έως και 25-03-2021. (άρθρο 11, παρ. 3, εδ. 1, ισχύοντος καταστατικού Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).

4. Υποβολή οικονομικού απολογισμού για το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου 2020 έως 31η Δεκεμβρίου 2020 και από 1ης Ιανουαρίου 2021 έως και 28 Φεβρουαρίου 2021 ( άρθρο 11, παρ. 2 ισχύοντος καταστατικού Ε.Φ.Ο.Επ.Α.)

5. Ανάγνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα ως άνω χρονικά διαστήματα (από 1/1/2020 έως 31/12/2020 και από 1/1/2021 έως και 28/2/2021) (άρθρο 3, παρ.3, εδ.2 του ισχύοντος καταστατικού Ε.Φ.Ο.Επ.Α.)

6. Τοποθετήσεις, ερωτήσεις, διευκρινίσεις μελών Γ.Σ. για τα θέματα της παρούσας ημερήσιας διάταξης με α/α 3 και 4.

7. Διενέργεια φανερής ψηφοφορίας με ανάταση των χειρών για την απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για τα ως άνω χρονικά διαστήματα που αφορούν στο διοικητικό και οικονομικό απολογισμό ((άρθρο 11 παρ. 2 του ισχύοντος καταστατικού Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).

8. Αρχαιρεσίες με μυστική μετά κάλπης και ψηφοδελτίων ψηφοφορία, για την εκλογή Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου, 10 τακτικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου μετά πέντε (-5-) αναπληρωματικών μελών αυτού (άρθρο 6 παρ.1 Ν.4726/20) και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής μεθ’ ενός (-1-) αναπληρωματικού μέλους αυτής.

9. Διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας με κάλπη και ψηφοδέλτια για την εκλογή ενός (-1-) τακτικού εκπροσώπου και ενός (-1-) αναπληρωματικού του για την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ε.Ο.Ε.) για την τριετία 2021-2024.(άρθρο 7 παρ.4 Ν 4726/20 & άρθρο 5 παρ.3 και 4 ισχύοντος καταστατικού Ε.Φ.Ο.Επ.Α.)

10. Τροποποίηση ισχύοντος καταστατικού Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με σκοπό την εναρμόνισή του με διατάξεις των άρθρων 5, 14, 22 & 24 του Ν 2725/1999 όπως τα άρθρα αυτά τροποποιήθηκαν και αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 2, 5, 6 &7 του Ν 4726/20



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved