Volley League: Παιχνίδια με ξεκάθαρο φαβορί

Volley League: Παιχνίδια με ξεκάθαρο φαβορί

Με τρία παιχνίδια, ολοκληρώνεται απόψε η 8η αγωνιστική της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για την 8η αγωνιστική της Volley League.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ψάχνει τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις δύο σερί ήττες από Φοίνικα και Ολυμπιακό. Το τριφύλλι θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πρώτης θέσης και να μην χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος. Την αποστολή του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν περίπου 50 οπαδοί.

Τα μεγάλα προβλήματα για τον ΟΦΗ είναι η συμμετοχή του Γερμανού διαγωνίου Κριστόφ Μάρκς που έχει πρόβλημα στη μέση και ο κεντρικός Νίκος Καρατζάς που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ο ΟΦΗ έχει έναν βαθμό στο πρωτάθλημα και αναζητά την πρώτη του νίκη. Αντίθετα, στην διάθεση του Άκη Φλαούνα θα είναι κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου.

Στο Ρέντη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την αποδεκατισμένη λόγω κορονοϊού Κηφισιά. Τα πρόσωπα του αγώνα είναι ο Δημήτρης Νικολάκης που μετά από 18 χρόνια στην Κηφισιά φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και ο Σταύρος Κασαμπαλής που από τον Πειραιά βρέθηκε στα βόρεια προάστια.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εντυπωσιακό σερί με νίκες 3-0 στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και φυσικά θέλει πάση θυσία να διατηρηθεί στην κορυφή χωρίς απώλειες. Ο Ολυμπιακός έχει 19 βαθμούς έναντι 16 του Φοίνικα που όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Η Κηφισιά θα έχει εκτός αποστολής έξι αθλητές και ο Νίκος Ζαλμάς θα πρέπει να βάλει όλη του την τέχνη για να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο Σταύρος Κασαμπαλής θα κάνει ντεμπούτο στην πάσα της Κηφισιάς, ενώ και ο Νίκος Ζουπάνι θα αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα. Σε 30 αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 22-8.

Στην Βέροια θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της αγωνιστικής όπου ο νεοφώτιστος Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει τον αήττητο του εφετινού πρωταθλήματος Φοίνικα. Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας νίκησε στην Σύρο 3-1 σετ. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει και δύο φιλικά. Στο πρώτο είχε νικήσει ο Φίλιππος 3-1 σετ και το δεύτερο τεστ αναδείχτηκε ισόπαλο 2-2 σετ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τις τρεις συνεχόμενες νίκες, η ομάδα της Βέροιας παίζοντας είναι απελευθερωμένη από το άγχος. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις του Φοίνικα Σύρου και να φτάσει σε μία ακόμη ιστορική επιτυχία, που θα την ανεβάσει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογική κατάταξη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Φοίνικας είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και ενώ έχει έναν ακόμα αγώνα (με την Κηφισιά που είχε αναβληθεί) για να ολοκληρωθεί ο Α΄γύρος.

Η αποστολή της ομάδας της Σύρου ταξίδεψε αεροπορικώς από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην πόλη της Ημαθίας και ήδη προπονήθηκε στο ΔΑΚ Βικέλας. Απουσιάζουν ο διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης και οι νεοπαοκτηθέντες Θάνος Μαρούλης, Κουπόνο Φέι.

Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Φίλιππο 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην κατηγορία.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0 (25-21, 25-14, 25-16)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

16.30: Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
17:00 (ERT Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
18.00: Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Η βαθμολογία:

Θ. ΟΜΑΔΕΣ ΑΓ. Β. ΣΕΤ Ν-Η
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 7 19 20-5 6-1
2. Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου 6 16 18-5 6-0
3. Παναθηναϊκός Α.Ο. 7 14 15-8 5-2
4. Π.Α.Ο.Κ. 6 10 11-9 3-3
5. Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας 7 7 10-16 3-4
6. Α.Ο.Π.Κηφισιάς 5 6 7-10 2-3
7. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 8 5 8-21 1-7
8. Ο.Φ.Η. 6 1 3-19 0-6
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα γίνουν δύο μίνι πρωταθλήματα για το 1-4 και 5-8.
Η πρώτη ομάδα του 1-4 θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Στη Β΄φάση θα μεταφερθεί η βαθμολογία της κανονικής περιόδου.



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved