Tο «Athens Horseshow 2011»

Tο «Athens Horseshow 2011»

Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, ανοίγει τις πύλες του για το «Athens Horseshow 2011», με τη συμμετοχή 250 ιππέων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο πρώτος αγώνας, το ΙΟΒ Grand Prix, θα αρχίσει την Παρασκευή (3/6) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (5/6) με το σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix.

Η έναρξη των αγώνων για το τριήμερο του Grand Prix ΙΟΒ θα είναι καθημερινά στις 09:30 στο ιπποδρόμιο της ιππικής δεξιοτεχνίας με άμμο, ενώ από τις 13:00 αγωνιστική δραστηριότητα θα υπάρχει και στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο. Την Παρασκευή το τελευταίο αγώνισμα θα αρχίσει στις 17:00, ενώ το Σάββατο το θεαματικό αγώνισμα «Masters» τριών γύρων, στις 19:00. Την Κυριακή 5 Ιουνίου, η έναρξη για το τελευταίο και κορυφαίο αγώνισμα της διοργάνωσης το Grand Prix έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Ο δεύτερος και σημαντικότερος αγώνας, το Παγκόσμιο Κύπελλο Athens CSIO2*-W, θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 12 Ιουνίου και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς είναι προκριματικός τόσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όσο και για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων, που θα γίνει το Σεπτέμβριο, στη Μαδρίτη.



Η στιγμή της έντασης Αντετοκούνμπο - Βούτσεβιτς
Η στιγμή της έντασης Αντετοκούνμπο - Βούτσεβιτς
Παρτιζάν: Στην αποστολή για τον αγώνα με την Βαλένθια ο Τζόουνς (vid)
Παρτιζάν: Στην αποστολή για τον αγώνα με την Βαλένθια ο Τζόουνς (vid)
Πανιώνιος: Τέλος και επίσημα ο Ηλίας Ζούρος
Πανιώνιος: Τέλος και επίσημα ο Ηλίας Ζούρος
Σατσιάς ο αντί-Κοντούρης στον Παναιτωλικό
Σατσιάς ο αντί-Κοντούρης στον Παναιτωλικό
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved