Η Σπανουδάκη στοχεύει το ευρωπαϊκό κλειστού

Η Σπανουδάκη στοχεύει το ευρωπαϊκό κλειστού

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη προετοιμάζεται για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, με στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (4-7/3).

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη μπορεί να μην γνωρίζει ακόμη με βεβαιότητα τι θα γίνει με τους αγώνες του χειμώνα, ωστόσο όπως στο σύνολο τους οι αθλητές και αθλήτριες έχει προχωρήσει στον απαραίτητο προγραμματισμό. Σύμφωνα με αυτόν θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μοντεβίλ στις 30 Ιανουαρίου, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή στο μίτινγκ του Βερολίνου στις 5 Φεβρουαρίου και του Ντόρτμουντ στις 7 του ίδιου μήνα.

«Έχουμε κάνει προγραμματισμό, ωστόσο ακόμη δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα υλοποιηθεί. Ναι μεν, έχουμε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μας στα τρία μίτινγκ, παρόλα αυτά περιμένουμε διευκρινήσεις σχετικά με τη μετακίνηση μας και το κυρίως με το τι ισχύει στο θέμα της καραντίνας», είπε ο προπονητής της Σπανουδάκη, Κώστας Βογιατζάκης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν αγώνα για να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς δεν είχε τρέξει πέρυσι τον χειμώνα. Στο πλάνο μας είναι και η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

Η Σπανουδάκη έχει ατομικό ρεκόρ 7.29 στα 60μ και 11.27 στα 100μ και δεν αναμένεται να έχει κάποιο πρόβλημα να διεκδικήσει το όριο συμμετοχής (7.40) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.



ΝΒΑ: Τρεις εύστοχες προσπάθειες μακριά από ένα ακόμη ρεκόρ ο Λεμπρόν
ΝΒΑ: Τρεις εύστοχες προσπάθειες μακριά από ένα ακόμη ρεκόρ ο Λεμπρόν
Premier League: Όλοι… δούλεψαν για την Άρσεναλ
Premier League: Όλοι… δούλεψαν για την Άρσεναλ
ΔΕΑΒ: Πρόστιμο στον Πανιώνιο για ρατσιστική συμπεριφορά
ΔΕΑΒ: Πρόστιμο στον Πανιώνιο για ρατσιστική συμπεριφορά
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός για ευρωκούπα – Στον τελικό η ομάδα του Βύρωνα!
Μπάσκετ Γυναικών: Αθηναϊκός για ευρωκούπα – Στον τελικό η ομάδα του Βύρωνα!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved