Οι πιο… ψαγμένοι αθλητές του 2020! (Photos)

Οι πιο… ψαγμένοι αθλητές του 2020! (Photos)

Το top 10 των αθλητών με τις περισσότερες αναζητήσεις μέσω google τη χρονιά που ολοκληρώνεται!

 

Η χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες και σαφώς λίγοι θα τη θυμούνται με νοσταλγία, είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Δυστυχώς στο τελείωμά της, έκρυβε τραγικές ειδήσεις σε αθλητικό επίπεδο, με το θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, του Πάολο Ρόσι και δυστυχώς όχι μόνο…

Νωρίτερα, υπήρξαν στιγμές και καταστάσεις που ανέβασαν το ενδιαφέρον του κόσμου προς συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι οποίοι είτε έχουν εγκαταλείψει τον αθλητισμό, είτε είχαν στιγμές που θα μνημονεύονται για χρόνια.

Ονόματα τα οποία ανέβηκαν στο ενδιαφέρον του κοινού, ονόματα που ανάγκασαν πολλούς ανθρώπους να… σερφάρουν για να μάθουν περισσότερα στοιχεία ή πληροφορίες. Ποια λοιπόν ήταν τα 10 ονόματα που έψαξε ο κόσμος περισσότερο μέσω google για το 2020;

Στο top 10 υπάρχουν δύο σημαντικές εκπλήξεις. Εκεί δεν υπάρχουν οι πιο φημισμένοι ποδοσφαιριστές της εποχής μας. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ίσως απλά ο κόσμος να ξέρει τα πάντα γι’ αυτούς, οπότε δεν κρίθηκε σκόπιμο να τους ψάξει. Ειδικά για τον Αργεντινό, πάντως, είναι έκπληξη καθώς το καλοκαίρι ήταν περίεργο αναφορικά με το μένει-φεύγει απ’ την Μπαρτσελόνα.

Στο νούμερο 10 λοιπόν, βρίσκεται ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έφυγε απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και πήγε στην Τσέλσι, με αποτέλεσμα να… ξυπνήσει εκ νέου το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μια θέση ψηλότερα ο Ντρου Μπρις, αθλητή του ράγκμπι. Κυρίως λόγω των παρεμβάσεών του στο θέμα της δολοφονίας του Φλόιντ στην Αμερική και των όσων έγιναν στις ΗΠΑ.

Όγδοος ο Ντελόντε Γουέστ. Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ, που έφτασε στο σημείο να ζητιανεύει στους δρόμους. Τελικά τον πήρε κοντά του ο Μαρκ Κιούμπαν (ιδιοκτήτης των Μάβερικς) και έχει αρχίσει να συνέρχεται.

Στο 7 ο Άλεξ Ζανάρντι. Παλιός οδηγός της F1, πλέον άτομο με κινητικά προβλήματα που συμμετέχει στο άθλημα του para cycling (παραποδηλαδία).

Έκτος ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός μετά από καιρό άφησε την Μπαρτσελόνα και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην πεντάδα, το πρώτο όνομα είναι αυτό του Μάικ Τάισον. Ο θρύλος της πυγμαχίας στα 54 χρόνια του επανήλθε στο ρινγκ έστω και για αγώνα επίδειξης, οπότε ήταν λογικό να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του.

Τέταρτος ο Τομ Μπρέιντι. Ο μύθος του NFL (ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους) μετά από 20 χρόνια άφησε τους Πάτριοτς και όπως είναι λογικό στις ΗΠΑ έγινε το θέμα συζήτησης για καιρό!

Στη θέση νούμερο 3 ο Τάισον Φιούρι, με τον επαγγελματία πυγμάχο να κερδίζει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Δεύτερος ο Μάικλ Τζόρνταν! Ο MJ συζητήθηκε έντονα πέρα απ’ το γεγονός πως ήταν ίσως ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, αλλά και λόγω του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε με τον τίτλο «Last Dance».

Για την Ευρώπη το νούμερο 1 ίσως και να μη μας λέει πολλά, αλλά στη θέση αυτή είναι ο Ράιαν Νιούμαν. Πρόκειται για τον οδηγό Nascar που είχε σοβαρό ατύχημα και χρειάστηκε να μείνει εκτός πίστας για 3 μήνες.

Οι 10 αθλητές με τις περισσότερες αναζητήσεις:

10. Τιάγκο Σίλβα
9. Ντρου Μπρις
8. Ντελόντε Γουέστ
7. Άλεξ Ζανάρντι
6. Λουίς Σουάρες
5. Μάικ Τάισον
4. Τομ Μπρέιντι
3. Τάισον Φιούρι
2. Μάικλ Τζόρνταν
1. Ράιαν Νιούμαν

 



Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved