Γκιώνης: Βγήκε από την καραντίνα και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία

Γκιώνης: Βγήκε από την καραντίνα και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία

Παναγιώτης Γκιώνης: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον διεθνή αθλητή πινγκ πονγκ που βγήκε από την καραντίνα, την οποία του επέβαλλαν οι ιαπωνικές αρχές και ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της φετινής πρεμιέρας του στην επαγγελματική λίγκα της Ιαπωνίας.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης βρίσκεται στη Σαϊτάμα από τις 7 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό έπρεπε αναγκαστικά να μείνει σε καραντίνα δύο εβδομάδων, όπως συμβαίνει για κάθε ταξιδιώτη στη χώρα.

Η καραντίνα ωστόσο πλέον ολοκληρώθηκε και έτσι ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο εξωτερικό είναι ελεύθερος να κινείται κανονικά και να προπονείται, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στις 4 Δεκεμβρίου όταν θα δώσει τον πρώτο του φετινό αγώνα με τη Σαϊτάμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Η λεγόμενη «T» League άρχισε στην Ιαπωνία χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι η 3η στη σειρά και παρά τις ειδικές συνθήκες κρατά το μεγάλο της ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες διαθέτουν τοπ αθλητές της χώρας και πολύ δυνατούς ξένους. Μετά τη μικρή συμμετοχή του στο περσινό πρωτάθλημα ο Γκιώνης θ’ αρχίσει τα φετινά παιχνίδια του στις 4 Δεκεμβρίου και θα μείνει στην Ιαπωνία μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το αρνητικό είναι ότι θα χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ του Δεκεμβρίου με την πολωνική ομάδα του, την Μπογκόρια Γκρότζισκ, ωστόσο το θετικό είναι ότι θα έχει πάλι την ευκαιρία να δώσει πολύ γερά ματς σε μία ιδιαίτερα ανεπτυγμένη χώρα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στην οποία φιλοδοξεί να βρεθεί και το προσεχές καλοκαίρι για να πάρει μέρος στους 5ους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του.

Ο σπουδαίος αμυντικός αναφέρθηκε φυσικά και στην πρόκληση του Τόκιο στη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε για τις προσδοκίες του με τη Σαϊτάμα στην επαγγελματική λίγκα, ενώ για την καραντίνα των δύο εβδομάδων, που βίωσε λόγω του ταξιδιού εκεί σε εποχή κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Γκιώνης σχολίασε:

«Είναι θέμα ασφαλείας, όποιος κι αν έρθει στην Ιαπωνία, πρέπει αναγκαστικά να μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες. Είναι πολύ αυστηροί οι νόμοι εδώ. Σήμερα Κυριακή είναι η πρώτη μου μέρα μετά τον περιορισμό και βρήκα την ευκαιρία να πάω να δω παιχνίδι ποδοσφαίρου της Σαϊτάμα. Το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο, καθώς ήμουν σε ένα σπίτι όλη την ώρα κι αυτό δεν …αντέχεται εύκολα από ένα αθλητή. Τουλάχιστον είμαστε στην εξοχή κι έβγαινα ευχάριστα για περίπατο ή τρεξιματάκι. Εδώ δεν έχει πάρα πολλά κρούσματα, τα καταστήματα είναι ανοιχτά, το ίδιο και η εστίαση, αλλά πρέπει να πω ότι όλοι κυκλοφορούν συνέχεια με μάσκες, ακόμη κι όταν περπατούν».



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved