Άκης Ασπιώτης: «Ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ οι παίκτες του Ηρακλή να μείνουν χωρίς ομάδα»!

Άκης Ασπιώτης: «Ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ οι παίκτες του Ηρακλή να μείνουν χωρίς ομάδα»!

Μολονότι αγωνίζεται στην Ιταλία με τη φανέλα της Μπολζάνο την φετινή χρονιά ο Άκης Ασπιώτης, δεν μένει αμέτοχος στο θέμα που έχει προκύψει με τους αθλητές του Ηρακλή, που βρίσκονται στον… αέρα.

Το μήνυμα του Άκη Ασπιώτη είναι κατά όλες τις αρχές του αθλήματος στην Ελλάδα, που μονίμως ζητούν από τους αθλητές να βάλουν… πλάτη, όμως δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους προς αυτούς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 29χρονου διαγωνίου που πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, στο facebook, αναφέρει:

«Θα ήθελα να πω λίγα λόγια βλέποντας την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και βλέποντας συναθλητές με την αγωνία για το τι θα κάνουν μετά την αποχώρηση του Ηρακλή. 1 χρόνο πριν κύριε της ΕΣΑΠ (δεν θα αναφερθώ ονομαστικά) ζητούσατε από  παίχτες να βάλουν πλάτη και να κάνουν συμβόλαιο με την ομάδα του Παμβοχαϊκού για να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Όπως και έκαναν και κάνουν πάντα οι ΈΛΛΗΝΕΣ αθλητές και το τονίζω αυτό έκαναν μεγάλη υποχώρηση στα συμβόλαια τους και έτσι είδαμε και την ομάδα του Παμβοχαϊκού. Φτάνοντας στο τέλος την περσινής σεζόν και έχοντας τους αθλητές σαν παιχνίδι δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση αν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα η όχι. Φτάνοντας μετά από 2 μήνες απραξίας παίρνετε την μεγάλη απόφαση να συνεχιστεί μη έχοντας λάβει υπόψιν σας τον κίνδυνο τραυματισμού ενός αθλητή. Άλλωστε δεν σας ένοιαζε ποτέ ο αθλητής παρά μόνο να λέτε ότι είμαστε οι μόνοι που συνεχίσαμε το πρωτάθλημα εν μέσω κορονοϊού! Εν μέσω πανδημίας λοιπόν και ενώ βλέπουμε την αβεβαιότητα που υπάρχει και όλοι οι αθλητές γυρίζουν στις χώρες τους και ενώ βλέπουμε ότι αποχωρούν ομάδες η έχουν αβέβαιο το μέλλον τους στην 1η κατηγορία συνεχίζουμε κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς να γίνει καμία μείωση στην θέση των ξένων ώστε να μπορεί και ο Έλληνας παίχτης να βρει ομάδα. Ακούω και διαβάζω ότι έχει ανέβει το επίπεδο και ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της δεκαετίας. Είστε σοβαροί κύριοι? Οι εννέα στους δέκα Έλληνες αθλητές έχουν εξευτελιστικά συμβόλαια ομάδες αποχωρούν άλλες κάνουν συμβόλαια που δεν θα πληρωθούν ποτέ. Είναι ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ οι παίχτες του Ηρακλή να μείνουν χωρίς ομάδα όπως έγινε και με τα παιδιά του Ηρακλή Χαλκίδας. Παίχτες οι οποίοι έχουν τιμήσει το εθνόσημο έχοντας κάνει αμέτρητες θυσίες γι αυτό το άθλημα που στην τελική δεν τους προσφέρει τίποτα και κανένα κίνητρο να συνεχίσουν να το κάνουν. Ο Έλληνας αθλητής έτσι ήταν πάντα (κακώς για εμένα) να βάλει πλάτη. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ - ΕΟΠΕ. Σταματήστε να πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον και κάντε μια φορά σωστά την δουλειά σας με σεβασμό στον αθλητή. Και εννοείται ότι υπεύθυνοι είμαστε και οι αθλητές κάποια στιγμή θα πρέπει να έχουμε όλοι κοινή γραμμή και όχι δεν μιλάω εκ του ασφαλούς σήμερα είναι οι αθλητές του Ηρακλή αύριο ίσως εγώ η κάποιοι άλλοι!»

#greekvolley #volleyleague #pasap #esap #eope Θα ήθελα να πω λίγα λόγια βλέποντας την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ και...

Δημοσιεύτηκε από Akis Aspiotis στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020


EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved