Μαρία Οικονομίδου στο Onsports: «Για τον κόσμο μας η πρόκριση στην επόμενη φάση»!

Μαρία Οικονομίδου στο Onsports: «Για τον κόσμο μας η πρόκριση στην επόμενη φάση»!

Η αρχηγός του Πανναξιακού ΑΟΝ, Μαρία Οικονομίδου, μίλησε στο Onsports για τους στόχους της ομάδας της στο… βαρετό, όπως το χαρακτήρισε εξαιτίας της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα, αλλά συνάμα δύσκολο πρωτάθλημα της Volley League 2020-21, που ξεκινάει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Η έμπειρη διεθνής διαγώνια, που είχε αγωνιστεί ως κεντρική στην ομάδα της Νάξου στο παρελθόν, επέστρεψε φέτος με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα ακόμη πιο ψηλά!

Η Μαρία Οικονομίδου στη συνέντευξή της στο Onsports στάθηκε στην έλλειψη κόσμου, που είναι η κινητήριος δύναμη για τον Πανναξιακό, αλλά δεσμεύτηκε πως η ίδια και οι συμπαίκτριές της θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε με την αγωνιστικότητά τους να καλύψουν την απουσία του από τις κερκίδες και να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2020-21!

Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά ματς με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στα «Νομίκεια 2020», πως ήταν η πορεία της προετοιμασίας του Πανναξιακού;

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη προετοιμασία ιδιαίτερα μετά από 6 μήνες αποχής. Υπήρχαν ελλείψεις σε αρκετές προπονήσεις εξαιτίας κάποιων τραυματισμών και αυτό έκανε την προετοιμασία μας δυσκολότερη. Όσον αφορά στα «Νομίκεια» πήραμε αυτό που θέλαμε που ήταν τα πρώτα δείγματα για την ομάδα μας, το τι πρέπει να διορθώσουμε και σε τι είμαστε καλοί και σε τι όχι. Δυστυχώς είμαστε από τις λίγες ομάδες που δεν μπόρεσαν λόγω συγκυριών να κάνουν πολλά φιλικά για να νιώσουμε πιο έτοιμες. Έχουμε δώσει μόνο πέντε-έξι φιλικά και είναι πολύ λίγα για την περίοδο που βρισκόμαστε. Ελπίζουμε όμως να βρούμε γρήγορα τον αγωνιστικό μας ρυθμό, που χρειάζεται για να ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Πανναξιακού στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο;

«Στόχος μας είναι σίγουρα να περάσουμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Το σύστημα είναι καινούριο και αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Πιστεύω ότι ο Πανναξιακός έχει μια θέση στις τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου μας, που αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για ότι καλύτερο».

Τέλος πως φαντάζεσαι το νέο πρωτάθλημα που θα είναι ιδιαίτερο με πρωτόκολλα και χωρίς κόσμο; Πως αυτό μπορεί να επηρεάσει μια ομάδα θετικά ή αρνητικά;

«Το νέο πρωτάθλημα αδιαμφισβήτητα θα είναι πιο… βαρετό, αφού δεν θα έχουμε κόσμο στα ματς και θα αναγκαζόμαστε να παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Αλλά πρέπει να συμμορφωθούμε με αυτή τη κατάσταση που υπάρχει σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ελπίζω όμως να αρχίσουν να φτιάχνουν σιγά σιγά τα πράγματα γιατί έχει πιεστεί πολύ ο κόσμος με αυτή τη κατάσταση και οι αθλητές πολύ παραπάνω.

Όσον αφορά στον Πανναξιακό που σε κάθε ματς έχει τον κόσμο δίπλα του, και του έχει δώσει αρκετές νίκες στα παιχνίδια, ίσως κοστίσει περισσότερο από άλλες ομάδες αυτή η έλλειψη. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε εμείς να κάνουμε το κάτι παραπάνω ώστε να τα καταφέρουμε».Προμηθέας - ΑΕΚ 100-95: Νίκησε με απίθανο Χέιλ - Χαμός με την Τσαρούχα (vids)
Προμηθέας - ΑΕΚ 100-95: Νίκησε με απίθανο Χέιλ - Χαμός με την Τσαρούχα (vids)
Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 03/12: Ασυνείδητη ανάγκη ισχύος
Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 03/12: Ασυνείδητη ανάγκη ισχύος
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 1-0: Νίκη για playoffs με «μοιραίο» Χοβάν
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 1-0: Νίκη για playoffs με «μοιραίο» Χοβάν
Home Alone: Το reunion μαμάς και γιου μετά από 33 χρόνια
Home Alone: Το reunion μαμάς και γιου μετά από 33 χρόνια
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved