Βόλεϊ: Νέα εποχή «ευ» στο Περιστέρι (video)

Βόλεϊ: Νέα εποχή «ευ» στο Περιστέρι (video)

Ανήμερα της επετείου της Γάνδης, όποτε και κατακτήθηκε το μοναδικό μετάλλιο του Ελληνικού βόλεϊ στην Εθνική Ανδρών, επέλεξε ως Πρεμιέρα της εποχής «ευ» στον Ελληνικό αθλητισμό το Peristeri Volley.

Μία ακόμη δράση με στόχο τη καλλιέργεια οικολογικής  συνείδησης στα μέλη του, ανακοίνωσε σήμερα το Peristeri Volley, έχοντας στο πλευρό του τον ιδιοκτήτη του ομίλου «Cocomat», Πωλ Ευμορφίδη αλλά και τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ενέργειας αυτής αναφέρει:

«Το Peristeri Volley –μια από τις πιο σημαντικές και αυθεντικές αθλητικές ακαδημίες της χώρας- ανακοινώνει την έναρξη της εποχής  «ευ» στο Περιστέρι.

Με το κύρος  και την έμπρακτη υποστήριξη του παγκόσμιας εμβέλειας ομίλου «Cocomat», με μπροστάρη  τον ιδιοκτήτη του Πωλ Ευμορφίδη και θερμό υποστηρικτή το δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στοχεύει να «ευ» εκπαιδεύσει, μέσω του παραδείγματός της, τα εκατοντάδες μέλη της στο Περιστέρι και τους όμορους δήμους.

Βασικός «ευ» σκοπός είναι η περαιτέρω καλλιέργεια οικολογικής  συνείδησης και καλών πρακτικών των μελών επιδιώκοντας ο τρόπος ζωής μας να αφήνει το ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις υγιεινές και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες, στο πρότυπο της Vegetarian διατροφής.

Στον αγωνιστικό τομέα, η επιτυχημένη πορεία των αναπτυξιακών τμημάτων, ενισχύεται προοδευτικά με τη δημιουργία ισχυρής Γυναικείας αντιπροσωπευτικής «ευ» ομάδας υψηλών αγωνιστικών στόχων.

Το πρώτο πλάνο κοινωνικής δράσης και προσφοράς είναι έτοιμο και θα υλοποιείται σταδιακά, αναλόγως των συνθηκών και περιορισμών της εποχής.

Ευ αγωνίζεσθαι, ευτυχία, ευσυνειδησία και όλες οι «ευ» θετικές  λέξεις, θα μας συντροφεύουν στέλνοντας δυνατά μηνύματα για τον αθλητισμό, την κοινωνία και τον πλανήτη μας. Στόχος μας οι «ευ» σκοποί μας να αγκαλιαστούν από ολόκληρη την αθλητική οικογένεια.

Ευ… ξεκινάμε!»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την «ευ παρουσίαση».

Ευ Peristeri Volley

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ανήμερα της επετείου της Γάνδης (το μοναδικό μετάλλιο του ελληνικού βόλει σε επίπεδο ανδρών)...

Δημοσιεύτηκε από Peristeri Volleyball School στις Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020


Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved