Ράπτης- Ανδρεόπουλος: «Καταφέραμε κάτι ιστορικό σήμερα για τον Παναθηναϊκό»!

Ράπτης- Ανδρεόπουλος: «Καταφέραμε κάτι ιστορικό σήμερα για τον Παναθηναϊκό»!

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας για το back to back του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, μίλησαν για την επιτυχία του «τριφυλλιού», που όπως και ο Ηρακλής, κατέκτησε το Πρωτάθλημα σε άνδρες και εφήβους για 3η φορά στην ιστορία του!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μαρκάκης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Μίλωνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στα αγόρια Κ21, σημείωσε: «Για κάποια παιδιά ήταν το τελευταίο παιχνίδι ως έφηβοι ή με τον Παναθηναϊκό γιατί πήραν μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Θέλαμε το κύπελλο για τα παιδιά αυτά, για τον Παναθηναϊκό και θέλουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη για τον σύλλογο και να κατακτά τίτλους».

Ο ακραίος των «πρασίνων», Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμασταν αποφασιστικοί. Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που πρέπει να κάνεις από την αρχή είναι να δείχνεις την αξία σου και αυτό κάναμε και εμείς».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος με τη σειρά του δήλωσε: «Σήμερα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας και δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Καταφέραμε κάτι ιστορικό σήμερα, καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα ανδρών και εφήβων την ίδια σεζόν 3 φορές. Θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό και να το κάνουμε 4».

Ο διαγώνιος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Παλαιολόγος δήλωσε:

«Παίξαμε πολύ καλά με λίγα λάθη. Περιορίσαμε τον Μίλωνα και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του και είχαμε συγκέντρωση από το πρώτο σερβίς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Φέτος δεν έμεινε κάτι να σηκώσω και χαίρομαι για τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε πολλούς τίτλους».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Τάσος Σωνάκης τόνισε:

«Ήταν μία προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί και δουλεύαμε για αυτό από την αρχή της σεζόν. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση για μένα γιατί θα φύγω φέτος από τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μείνω, όμως θέλω να κάνω το παραπάνω βήμα στη καριέρα μου και να δω τι μπορώ να κάνω στο μέλλον».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Μίλωνα Γιάννης Στυλιανού δήλωσε:

«Ήταν ένας τελικός και μετά από τόση μεγάλη αποχή, είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Παίζαμε με καλύτερη ομάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ελπίζω να το απόλαυσαν παρά την ήττα. Θέλω να ευχαριστήσω τον εργοφυσιολόγο μας κ. Σκόλια που μας βοήθησε πολύ, τον κόουτς Αγγελίδη που προπονούσε τα παιδιά αυτά όλη τη σεζόν και τον Σάκη Ψάρρα για τις πολύτιμες συμβουλές του».

Ο ακραίος του Μίλωνα Σπύρος Χανδρινός τόνισε:

«Είναι λογικό να έχεις άγχος, ειδικά όταν παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό με παίκτες που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα. Μπήκαμε μαγκωμένοι και αυτό φάνηκε. Υποσυνείδητα βγήκε το άγχος στο γήπεδο και επηρεαστήκαμε».



Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν - Μπήκε ο Κυριακόπουλος
Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν - Μπήκε ο Κυριακόπουλος
Βαριά «καμπάνα» για την ΑΕΚ: Η EHF την τιμώρησε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Βαριά «καμπάνα» για την ΑΕΚ: Η EHF την τιμώρησε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
Βίρτους Μπολόνια: Διαγνώσθηκε με λευχαιμία ο Ακίλε Πολονάρα - Οι ευχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Βίρτους Μπολόνια: Διαγνώσθηκε με λευχαιμία ο Ακίλε Πολονάρα - Οι ευχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Η Στουργκάρδη διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Έλληνα Μέσι»
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Η Στουργκάρδη διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τον Έλληνα Μέσι»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved