Σάκκαρη: «Θα είναι δύσκολα με τη Κόντα»

Σάκκαρη: «Θα είναι δύσκολα με τη Κόντα»

H Γιοάνα Κόντα, Νο 15 στον κόσμο, θα είναι το επόμενο εμπόδιο της Μαρίς Σάκκαρη στα προημιτελικά του Western & Southern Open, μετά την επική της νίκη απέναντι στην Σερένα Ουίλιαμς με 5-7, 7-6(5), 6-1.

«Δεν την παρακολούθησα να παίζει αυτήν την εβδομάδα, αλλά υποθέτω ότι παίζει πολύ καλά από τα αποτελέσματά της, είπε ο Σάκκαρη. «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Τώρα απλά δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που παίζει. Δεν θυμάμαι. Είναι πολύ νωρίς. Θα καταλάβω πώς να παίξω αύριο (σ.σ: σήμερα) μετά το πρωινό!», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή νίκη της επί αθλήτριας του Top 10 κι 9η συνολικά.

«Δεν το έχω καταλάβει ακόμα», είπε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα. «Αισθάνομαι πολύ καλό, γιατί υπήρξε πρότυπο για μένα, και προφανώς αυτό που έχει επιτύχει είναι τεράστιο. Άρα είναι πολύ ωραίο».

Απογοητευμένη εμφανίστηκε η Σερένα Ουίλιαμς: «Ήταν δύσκολο. Θα έπρεπε κυριολεκτικά να έχω κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ήταν δύσκολο, αλλά είχα τόσες πολλές ευκαιρίες να κερδίσω και πρέπει να καταλάβω, πώς να αρχίσω να κερδίζω ξανά αυτούς τους αγώνες.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για να είμαι ειλικρινής. Ξεκίνησα με κράμπες, αλλά δεν έπρεπε να είμαι σε αυτήν την κατάσταση», τόνισε ο διάσημη Αμερικανίδα, Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη.



Γκρέμιο: Ετοιμάζεται να δώσει 6.5 εκατομμύρια για τον Τετέ
Γκρέμιο: Ετοιμάζεται να δώσει 6.5 εκατομμύρια για τον Τετέ
Ουεμπανιάμα: Τυχερός στην ατυχία του
Ουεμπανιάμα: Τυχερός στην ατυχία του
Νεοκλής Αβδάλας: Έλαμψε ξανά σε ματς του NCAA με τρεις παρατάσεις - Βίντεο
Νεοκλής Αβδάλας: Έλαμψε ξανά σε ματς του NCAA με τρεις παρατάσεις - Βίντεο
Αντετοκούνμπο: «Ως ηγέτης πρέπει να είμαι καλύτερος»
Αντετοκούνμπο: «Ως ηγέτης πρέπει να είμαι καλύτερος»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved