Κωνσταντίνα Πασσιά στο Onsports: «Με πάθος και όρεξη για δουλειά ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό»!

Κωνσταντίνα Πασσιά στο Onsports: «Με πάθος και όρεξη για δουλειά ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό»!

Η νεοαποκτηθείσα πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνα Πασσιά μιλάει στο Onsports για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της, αλλά και τη συνεργασία της με την 22χρονη Βουλγάρα, Πωλίνα Νέικοβα.

Η 27χρονη πασαδόρος που έχει περάσει από ΓΣ Γρεβενών, Σ.Α. Πειραματικού, ΧΑΝΘ, Άρη, Επίκουρο Πολίχνης, ΑΕΚ, Πανναξιακό, Χαλάνδρι, Μεσσηνιακό, Βριλήσσια και ΓΣ Ηλιούπολης αποκτήθηκε φέτος και μαζί με την Πωλίνα Νέικοβα αναμένεται να αναλάβει το «μοίρασμα» της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Η προετοιμασία των… φίνων κοριτσιών συμπλήρωσε μια εβδομάδα χωρίς απρόοπτα, από τη στιγμή που όλα τα τεστ που υποβλήθηκαν οι «πράσινες» ήταν αρνητικά στον κορονοϊό. Έτσι ο προπονητής Γιώργος Δερμάτης αναμένεται να ανεβάσει… στροφές ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Η Κωνσταντίνα Πασσιά μιλάει στο Onsports για την έναρξη των προπονήσεων, τους στόχους της με την πράσινη φανέλα αλλά και τη συνεργασία της με την Βουλγάρα πασαδόρο, η οποία έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας της.

Πως είναι το ξεκίνημα της προετοιμασίας σου με τον Παναθηναϊκό;

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας σε έντονους ρυθμούς. Το κλίμα από την πρώτη συγκέντρωση είναι ευχάριστο και υπάρχει πάθος και διάθεση, τόσο από τις παίκτριες όσο και από το προπονητικό τιμ. Είναι οι πρώτες ημέρες και ήδη φαίνεται η όρεξη και η θέληση για δουλειά. Είμαστε μια νεανική ομάδα και πιστεύω θα συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια ενόψει της έναρξης της σεζόν»!

Πως ένιωσες που έπιασες μπάλα έπειτα από πέντε μήνες αγωνιστικής απραξίας;

«Ύστερα από πέντε μήνες «απραξίας» η προσμονή της πρώτης επαφής με μπάλα και το γήπεδο ήταν μεγάλη! Ο ρυθμός που διεξάγονται οι πρώτες προπονήσεις με βοήθησε από την αρχή να βρω ξανά τον προσανατολισμό μου και σιγά σιγά κάποια βασικά πατήματα. Ανυπομονώ για τη συνέχεια».

Πως φαντάζεσαι τη νέα σεζόν με τα μέτρα, λόγω κορονοϊού, και εν γένει το βόλεϊ;

«Διανύσαμε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη για εμάς κατάσταση, αλλάζοντας διάφορα πράγματα στην καθημερινότητας μας. Σίγουρα η νέα σεζόν όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα θα είναι μεταβατική, έπειτα από αυτό που ζούμε! Ελπίζω να περάσουν όλα σύντομα, να ξεκινήσουν και να τελειώσουν στο γήπεδο τα πρωταθλήματα. Εύχομαι να καταφέρει ο κόσμος να γεμίσει πάλι τις εξέδρες, διότι είναι τεράστιο κίνητρο για κάθε ομάδα η στήριξη του κόσμου της».

Ποιοι οι στόχοι σου με τον Παναθηναϊκό;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους, όμως όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί! Προσωπικά θα ήθελα να είμαστε υγιείς και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Με συνοχή, ομαδικότητα, υπομονή και δουλειά σίγουρα θα έχουμε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν».

Τέλος πως είναι η συνεργασία σου με την Πωλίνα Νέικοβα;

«Η συνεργασία μου με την Νέικοβα μετράει μόλις κάποιες μέρες, όμως θεωρώ ότι θα είναι άψογη. Είναι μια νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια με ευχάριστη προσωπικότητα και πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα επικοινωνίας. Οι στόχοι όλων μας είναι ίδιοι οπότε θεωρώ ότι με όλες τις κοπέλες θα υπάρχει μια καλή συνεργασία».



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved