«Κλείνει» στον Παναθηναϊκό ο Ρανγκέλ, πόλος έλξης όλοι οι Πρωταθλητές!

«Κλείνει» στον Παναθηναϊκό ο Ρανγκέλ, πόλος έλξης όλοι οι Πρωταθλητές!

Η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Παναθηναϊκός στη Volley League 2019-2020, με την κατάκτηση τόσο του League Cup όσο και του 25ου πρωταθλήματος -το 1ο έπειτα από 14 χρόνια- εξαργυρώνεται από τις προτάσεις που έχουν όλοι οι αθλητές του «τριφυλλιού».

Πρώτος και καλύτερος ο Αλέξανδρος Ράπτης που είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων στην Ελλάδα, ενώ οι καμπάνες έχουν χτυπήσει και από ομάδες από ξένα πρωταθλήματα, όπως το ιταλικό για τον «μικρό», που έκανε μεγάλα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα!

Ο 20χρονος ακραίος που τα κατάφερε εξαιρετικά και ως διαγώνιος στους τελικούς και αναδείχθηκε και MVP έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών προπονητών στην Ευρώπη, με τους μάνατζερ να θέλουν να τον «βγάλουν» στην αγορά ως το επόμενο big thing της χώρας μας.

Η πρόθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και των ιθυνόντων είναι να τον κρατήσουν στην ομάδα, καθώς έχει πολλά να δώσει, και όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, πρόθεση και του ίδιου είναι να παραμείνει στην ομάδα που διακρίθηκε. Το θέμα φυσικά είναι να τον «κλείσουν» οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού το συντομότερο δυνατόν, καθώς έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για να βγει από την αγορά, καθώς αδιαμφισβήτητα οι οικονομικές προτάσεις που θα έχει από το εξωτερικό θα είναι άκρως δελεαστικές!

112 PAO OSFP TELIKOS PANIGIRIKA

Πρόταση από τον ΠΑΟΚ είχε ο Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ και μάλιστα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός από την αρχή είχε ζητήσει να περιμένουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, και αν και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το ποσό είχε συμφωνηθεί, μετά την κατάκτηση των δύο τίτλων από το «τριφύλλι» το κασέ του παίκτη ανέβηκε. Έτσι οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» απέσυραν το ενδιαφέρον τους και ο Βραζιλιάνος με αυτόν τον τρόπο έδειξε έμπρακτα την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό!

Αρκετές προτάσεις έχουν και οι υπόλοιποι τρεις ξένοι της ομάδας, Άξελ Γιάκομπσεν, Βόγιν Τσάτσιτς και Σάσα Στάροβιτς. Ο Δανοαργεντίνος πασαδόρος μάλιστα ήταν στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού, ωστόσο και αυτός περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως συμβαίνει και με τον Βόγιν Τσάτσιτς, που ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου τη φετινή χρονιά και έφυγε από τη χώρα μας με τις καλύτερες των εντυπώσεων με την ελπίδα να ανανεωθεί η συνεργασία και για τη νέα σεζόν.

Για τον Σάσα Στάροβιτς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς του είχε γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο όταν αποφασίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα για το Final 4, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο με ενδεχόμενο τραυματισμό την καριέρα του. Ωστόσο ο Σέρβος διαγώνιος δεν την δέχτηκε και πλέον μια δεύτερη κρούση από τον Παναθηναϊκό φαίνεται να μην είναι στις προθέσεις των ιθυνόντων.

Δεδομένο ότι θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιά του είναι ο αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων, που όπως δήλωσε προσφάτως σκεφτόταν να σταματήσει αλλά αφού του ζήτησε ο κόουτς, Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά στον Παναθηναϊκό!

Ενώ και ο τρίτος κεντρικός της «πράσινης» παρέας, Παναγιώτης Πελεκούδας φαίνεται πως έχει βρει το… λιμάνι του στον Παναθηναϊκό και περιμένει και εκείνος την πρόταση που θα του γίνει για να παραμείνει στην ομάδα του δεύτερου «πατέρα» του, Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Τέλος ο μοναδικός που έχει συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να αναπροσαρμοστεί οικονομικά -όπως τα περισσότερα για τους παίκτες που θα παραμείνουν- είναι ο 19χρονος ακραίος, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο οποίος δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα της καρδιάς του!



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved