Στην ΑΕΚ η έμπειρη μπλοκέρ, Άννα Φωτεινού

Στην ΑΕΚ η έμπειρη μπλοκέρ, Άννα Φωτεινού

Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» την έμπειρη κεντρικό, Άννα Φωτεινού.

Η 34χρονη μπλοκέρ, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην καλή πορεία της ΑΕΚ στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Πορφύρα, με τον οποίο ανέβηκε στη Volley League φτάνοντας ως την 6η θέση της βαθμολογίας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Άννα Φωτεινού δήλωσε στο aek.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η ΑΕΚ. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό από πλευράς μου για να βοηθήσω να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας και αν φτάσουμε ψηλά. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο από πίσω της τον οποίο χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Καλώ και εγώ με τη σειρά μου όλο τον κόσμο να είναι δίπλα μας και με τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-21 και με τις ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21, αλλά και με το καλό να είναι στο γήπεδο, μόλις αρθούν τα μέτρα που ισχύουν λόγω της πανδημίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Φωτεινού. Η 34χρονη (16/07/1986) κεντρικός, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Η Άννα Φωτεινού ξεκίνησε την καριέρα της από το Μοσχάτο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό (2004-05) και Πειραϊκό (2005-07). Για την επόμενη επταετία φορούσε τη φανέλα των Ιώνων (2007-2014), ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από τη Θέτιδα Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Πορφύρα (2016-2020), με τον οποίο ανέβηκε στη Volleyleague και τον οδήγησε έως την 6η θέση της κορυφαίας κατηγορίας της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Η Άννα Φωτεινού υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, και ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, οι οποίοι και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved