Ναταλία Μεταξά στο Onsports: «Ένα Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»!

Ναταλία Μεταξά στο Onsports: «Ένα Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»!

Η Ναταλία Μεταξά είναι η πρώτη αθλήτρια που έχει «κλείσει» στα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού και μιλάει αποκλειστικά στο Onsports για την επιστροφή της στο «τριφύλλι» και το όνειρο για την κατάκτηση ενός τίτλου!

Η Θεσσαλονικιά άσος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς είχε φορέσει την πράσινη φανέλα τη σεζόν 2014-15 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο κλειστό της Κυψέλης και έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 2η θέση. Η ύψους 1.87μ. μπλοκέρ έχει περάσει από Μακεδόνες Αξιού, Πανναξιακό, ΑΟ Θήρας, Άρη και πέρσι αγωνιζόταν στον Πορφύρα.  

Η Ναταλία Μεταξά στην πρώτη της συνέντευξη μετά την συμφωνία της με το «τριφύλλι», μιλάει στο Onsports για το τι θυμάται από εκείνη τη σεζόν όπου αγωνιζόταν στα… φίνα κορίτσια, τόσο αγωνιστικά όσο και… εξωαγωνιστικά, καθώς τότε γνώρισε τον σύντροφό της, Θανάση Πρωτοψάλτη που αγωνιζόταν επίσης στον Παναθηναϊκό.

Αποκαλύπτει επίσης γιατί περίμενε τις εκλογές του Ερασιτέχνη παρότι είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Volley League, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ήθελε διακαώς να επιστρέψει στις «πράσινες». Ενώ εκφράζει τους φόβους της για το πώς μπορεί να επηρεάσει η πανδημία του κορονοϊού το πρωτάθλημα.

Πως αποφάσισες να επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια;

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι κάποια στιγμή θα ήθελα πολύ να γυρίσω στον Παναθηναϊκό και μετά από πέντε χρόνια ήρθε αυτή η ώρα!»

Πως ένιωσες με την πρόταση και γιατί επέλεξες να περιμένεις τους εκλογές του Ερασιτέχνη παρότι είχες και προτάσεις από άλλες ομάδες;

«Μετά την πρόταση πέρα από τη χαρά που ένιωσα προφανώς, υπήρχε έντονα και το αίσθημα της ανακούφισης που μετά από όλη αυτήν την αναμονή τελικά όλα πήγαν καλά! Ο λόγος που περίμενα είναι ότι ήθελα να γυρίσω στην ομάδα τόσο πολύ που είχα αποφασίσει να περιμένω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσα. Λόγω και της κατάστασης όλα κινούνταν αρκετά πιο αργά, σε σχέση πάντα με άλλες χρονιές, οπότε είπα πως θα το… τραβήξω όσο πάει». 

1202550 2

Τι θυμάσαι από τη σεζόν 2014-15 όποτε αγωνιζόσουν στον Παναθηναϊκό και είχατε τερματίσει στην 2η θέση της βαθμολογίας;

«Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά να θυμάμαι από εκείνη τη χρόνια. Ουσιαστικά μετά από δυο χρόνια μου στην Α1 με τους Μακεδόνες Άξιου, ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη μου μεταγραφή σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, γεγονός που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη! Έπειτα η όλη μας πορεία τότε, οι τελικοί με τον Ολυμπιακό, το κατάμεστο γήπεδο της Κυψέλης, ο κόσμος!!!! Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες μου χρονιές! Και φυσικά εκείνη τη χρόνια γνώρισα και τον Θανάση (σ.σ. Πρωτοψάλτη)».

Τι θα ήθελες να πετύχεις με την πράσινη φανέλα;

«Αυτό που ονειρεύεται κάθε αθλήτρια, ένα πρωτάθλημα!»

Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά, που διακόπηκε λόγω του κορονοιού, πως φαντάζεσαι να είναι το νέο πρωτάθλημα και πως αυτή η πανδημία επηρεάζει εσάς τους αθλητές;

«Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα εξελιχθεί φέτος η χρόνια. Καταρχάς δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκός να παίζει χωρίς τον κόσμο του, όπως και όλες τις ομάδες, αφού από όσο γνωρίζω μέχρι και τον Γενάρη, αν δεν κάνω λάθος, όλα τα ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Σίγουρα θα είναι αρκετά δύσκολο για τους αθλητές να προσαρμοστούμε στο να παίζουμε σε άδεια γήπεδα, άλλωστε ο κόσμος που έρχεται να μας δει είναι ένα τεράστιο boost για εμάς! Ελπίζω η όλη κατάσταση να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και σύντομα να παίζουμε ξανά παρέα με τον κόσμο μας!»

11707985 10153010998237256 6699754546323113188 o

Τι είναι αυτό που θέλεις να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού για να στηρίξει αυτή την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν;

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Το είδα τότε και το βλέπω όλα αυτά τα χρόνια! Η βοήθεια είναι βοήθεια ασχέτως το μέγεθος της. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να στηρίξει κάποιος την ομάδα, αρκεί να βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτόν!»



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved