Ανανέωσε με Καραφουλίδου ο ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με Καραφουλίδου ο ΠΑΟΚ

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φοράει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Νικολέττα Καραφουλίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

"Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέττα Καραφουλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου του 1993 και με ύψος 186cm, η Νικολέττα Καραφουλίδου αγωνίζεται ως κεντρικός και φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η Νικολέττα Καραφουλίδου, μετά την συμφωνία ανανέωσης της με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στο μεγαλόπνοο σχέδιο που θέλει να φτιάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Διοικητικό Υπεύθυνο, κο Κώστα Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω η χρονιά που έρχεται να μην διακοπεί όπως έγινε την περασμένη, ώστε να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ανυπομονώ να ξανά δουλέψω με τα κορίτσια και το τεχνικό τιμ»"

 



Άρης: Πρόβλημα με Γένσεν εν όψει Παναθηναϊκού
Άρης: Πρόβλημα με Γένσεν εν όψει Παναθηναϊκού
Αυτό το Μουντιάλ μυρίζει… μπαρούτι
Αυτό το Μουντιάλ μυρίζει… μπαρούτι
Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Tο Instant Win αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
Αυτά είναι τα ζευγάρια στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved