Σιδηρόπουλος: «Απαράδεκτη η κίνηση να ψηφίζεις κατά του συμφέροντος του συλλόγου σου»

Σιδηρόπουλος: «Απαράδεκτη η κίνηση να ψηφίζεις κατά του συμφέροντος του συλλόγου σου»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει μπει με τις κινήσεις των εκπροσώπων του στο «άρμα» του Ολυμπιακού και η «σημαία» του συλλόγου Γρηγόρης Σιδηρόπουλος μίλησε στο Onsports.gr για την συγκεκριμένη κίνηση

Αποτελεί αν μη τι άλλο τον παίκτη «σημαία» για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο λόγος του σίγουρα έχει άλλο βάρος. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, ο οποίος αγανάκτησε και αυτός με την απόφαση του συλλόγου που τίμησε σε τρείς δόσεις (1988-1989, 1991-1996 και 2004-2014)  να μπει στο «άρμα» του Ολυμπιακού με απόφαση των εκπροσώπων του και να ψηφίσει ακόμα και προτάσεις που είναι κατά του ίδιου του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στο Onsports.gr και στάθηκε στην αντίδραση του κόσμου της Θράκης σε αυτή την απόφαση, καταθέτοντας παράλληλα και τη δική του πρόταση για το τι μέλλει γενέσθαι.

c75c0cbd3ca6832d458f98b70819d2bf

«Είναι μια κακή απόφαση, η οποία κατά τα λεγόμενα του Εθνικού ήταν συνεννοημένη. Τι ήταν συνεννοημένη να ψηφίσει ο εκπρόσωπος του Εθνικού υπέρ του Ολυμπιακού για να πάρει τον τίτλο και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα; Είσαι εκπρόσωπος του Εθνικού και σε νοιάζει τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Είναι απαράδεκτη αυτή η κίνηση. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τον Εθνικό για να γίνει όχημα για τις δικές σου οπαδικές πεποιθήσεις. Αυτό είναι το κακό για εμένα που σιχαίνομαι τον φανατισμό από όπου και αν προέρχεται. Εκπροσωπείς την πιο ιστορική ομάδα, πήγαινε κάνε την δουλειά σου όπως θες αλλά μην χρησιμοποιείς την ομάδα για σκοπούς άλλους. Πήγες για άλλο λόγο εκεί δεν πήγες για τις οπαδικές σου αντιλήψεις» είπε αρχικά ο Σιδηρόπουλος.

Στη συνέχεια στάθηκε στο ποιοι είναι οι σκοποί για τη κίνηση αυτή αλλά και το πόσο κακό κάνει στον ίδιο τον σύλλογο η απόφαση αυτή: «Δεν εκφράζει κανέναν στην Θράκη αυτή η κίνηση, ουσιαστικά ψήφισαν κατά του Εθνικού γιατί άλλο είναι το συμφέρον της ομάδας αυτή τη στιγμή με αυτά τα δεδομένα. Δηλαδή ψηφίζεις κατά του Εθνικού και υπέρ του Ολυμπιακού. Εκτός και αν σκοπό τους είναι όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση ότι δεν θέλουν να υπάρχει ομάδα που βέβαια δεν είναι μυστικό καθώς το γνωρίζουν όλοι στην πόλη εδώ ότι πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να μην υπάρχει ομάδα. Είναι κρίμα να εξαφανιστεί αυτή η ομάδα για τις ιδέες κάποιων ανθρώπων. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να σηκωθεί ο σύλλογος αν πέσει».

sidiropoulos akis

Παράλληλα, ο Σιδηρόπουλος δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τις δύσκολες χρονιές που έχει περάσει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης και ποιες θα έπρεπε να είναι οι κινήσεις της: «Πρέπει οποίος ανακατεύεται με τα κοινά να γνωρίζει ότι δεν είναι μόνο επιχείρηση, έχει και συναίσθημα όλο αυτό. Με αυτή την ομάδα ασχοληθήκαν χιλιάδες άνθρωποι και δεν γίνεται να έρχεται κάποιος και να θέλει να τα διαλύσει όλα αυτά. Δεν είναι μόνο δικιά μου στεναχώρια αυτή είναι όλου του κόσμου του βόλεϊ του Έβρου. Πάντα υπήρχαν προβλήματα στον Εθνικό αλλά σε ποια ομάδα είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να περιμένεις και το αύριο γιατί ποτέ δεν ξέρεις, όχι για να διεκδικήσεις πρωτάθλημα αλλά πρέπει να υπάρχεις σε αυτό το επίπεδο».

«Λευκό και διακοπή χωρίς πρωταθλητή»

Τέλος, ο Έλληνας πασαδόρος έδωσε τη δική του άποψη για το ποια θα έπρεπε να είναι η στάση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε όλο αυτό το θέμα και τι θα έπρεπε να αποφασίσουν όλες οι ομάδες. «Η καλύτερη κίνηση θα ήταν λευκό και να διακοπεί το πρωτάθλημα χωρίς νικητή και να μείνουν οι ομάδες όπως είναι. Για ποιο λόγο δεν γίνεται διακοπή του πρωταθλήματος αφού το λένε οι ειδικοί; Τι θα γίνει αν δεν έχουμε πρωταθλητή; Είναι επικίνδυνο και για τους αθλητές όλο αυτό από τη στιγμή που είσαι σπίτι σου για δυο μήνες και το πρώτο που θα υπάρξει θα είναι τραυματισμοί και το βόλεϊ θα περάσει πολύ δύσκολα» τόνισε.



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved