«Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον Ράφα Ναδάλ για τον κορονοϊό»

«Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον Ράφα Ναδάλ για τον κορονοϊό»

Απίστευτη δήλωση από τον θείο του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, που υποστήριξε ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον διάσημο τενίστα ότι ο πλανήτης θα βιώσει μια κατάσταση σαν αυτή της πανδημίας του κορονοϊού.

Μια από τις θεωρίες συνομωσίας που έχει  κυκλοφορήσει γύρω από τον κορονοϊό, αφορά σε πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς για πανδημία που θα σαρώσει τον πλανήτη. Παρότι έχουν υπάρξει επεξηγήσεις και διαψεύσεις γύρω από αυτό, ο θείος του Ράφα Ναδάλ ήρθε να βάλει… φωτιά με τις δηλώσεις που έκανε στη «Mundo Deportivo».

«Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον Ράφα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Από τα πρώτα κρούσματα του κορονοϊού στον πλανήτη, του είχε πει ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Και όντως, επιβεβαιώθηκε», είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι Ναδάλ.

Όσο για το πώς βιώνει ο διάσημος τενίστας την κατάσταση, σχολίασε: «Ο Ράφα αυτές τις ημέρες δεν δίνει δεκάρα για το τένις, πραγματικά. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα ως ανθρωπότητα και ο ανιψιός μου κάνει πολύ σωστά που έχει ξεχάσει εντελώς το τένις εδώ και λίγα 24ωρα. Ο κορονοϊός είναι η μόνη του ασχολία. Προσπαθεί να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Το τένις είναι δευτερευούσης σημασίας άλλωστε αυτό τον καιρό. Αν έχεις λίγη ευαισθησία, το αντιλαμβάνεσαι».

Στη συνέχεια είπε ακόμα ότι: «Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να ακολουθήσω κάποιο τουρνουά όταν με το καλό ξεκινήσει και πάλι η δράση, αν δεν είμαι 100% σίγουρος για την υγεία μου. Άλλωστε, πως μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε μια δεύτερη παρτίδα κρουσμάτων κατά το φθινόπωρο; Είναι πολύ επικίνδυνη η κατάσταση και πρέπει όλοι να το προσέξουμε. Αδιαφορώ για το τένις αυτή τη στιγμή. Προέχει η υγεία όλων μας. Μόλις τελειώσει με το καλό όλο αυτό, τότε θα σκεφτούμε πως θα γλιτώσουμε τις μεγαλύτερες ζημιές από το άθλημα».Final 4 Euroleague 2024: Αποθέωση για Γιαννακόπουλο στην Uber Arena
Final 4 Euroleague 2024: Αποθέωση για Γιαννακόπουλο στην Uber Arena
Αναφορές στον Τύπο της Γαλλίας για την Φραπάρ
Αναφορές στον Τύπο της Γαλλίας για την Φραπάρ
Final 4 Euroleague 2024, LIVE CHAT ο τελικός Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός AKTOR
Final 4 Euroleague 2024, LIVE CHAT ο τελικός Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός AKTOR
Στην τρίτη θέση ο Ολυμπιακός, 87-84 τη Φενέρ
Στην τρίτη θέση ο Ολυμπιακός, 87-84 τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved