Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο “TOP SPIN” της COSMOTE TV

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο “TOP SPIN” της COSMOTE TV

Ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD η επόμενη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο Nitto ATP Finals, απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Nitto ATP Finals, καθώς πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο4) και επικράτησε με 2-0 σετ. Το εν λόγω παιχνίδι σηματοδοτεί την 6η μεταξύ τους συνάντηση στα κορτ και την πρώτη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Ρώσο τενίστα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στην εκπομπή TOP SPIN και μοιράστηκε με τον απεσταλμένο της COSMOTE TV στο Λονδίνο, Γιάννη Κυφωνίδη και τον πρώην άσο του τένις Μάρκο Παγδατή, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο σχολιαστή, τα συναισθήματά του για τη νίκη και τον τρόπο που κατάφερε να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του.

 «Σήμερα θα έλεγα έπαιξα έναν σχετικά καλό αγώνα, από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν υπήρχαν ξεσπάσματα μέσα στο γήπεδο, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ήμουν πολύ χαλαρός και ήρεμος σε όλη τη διάρκεια. Άλλαξα κάποια πράγματα που δεν λειτούργησαν στους προηγούμενους αγώνες, τους οποίους έδωσα ενάντια στον Ντανιίλ, μπήκα με το σωστό μυαλό και τη σωστή ψυχολογία».

Σε ερώτηση του Μάρκου Παγδατή για την τακτική που ακολούθησε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Η έμπνευση ήρθε από τον αγώνα του Ζερεμί Σαρντί στο Μπερσί. Ο Ζερεμί είναι ένας πολύ καλός μου φίλος. Μίλησα χθες μαζί του πριν τον αγώνα, μου είπε κάποια πράγματα που βοήθησαν. Πιστεύω είναι ένα στιλ παιχνιδιού, το οποίο απ’ ότι είδαμε βοήθησε πάρα πολύ στο να κερδίσει έναν σχετικά ολοκληρωμένο παίχτη, όπως είναι ο Μεντβέντεφ. Επικεντρώθηκα κυρίως στο να παίζω με το forehand, να παίρνω την μπάλα λίγο πιο νωρίς και να ανεβαίνω συχνά στο φιλέ».

Για την ενέργεια που πήρε από το κοινό της Ο2 Arena κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε: «Η συμπαράσταση του κόσμου και οι κραυγές μετά από κάθε πόντο μου, με έκαναν να νιώσω ότι παίζω στην Αθήνα. Έβλεπα παντού Έλληνες θεατές, οι οποίοι μου έδιναν θετική ενέργεια».

Επόμενος αντίπαλος του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στη διοργάνωση είναι ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD, την Τετάρτη 13/11 στις 22.00. Την ίδια ημέρα, οι φίλοι του τένις θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Νο1 στον κόσμο Ραφαέλ Ναδάλ με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (16.00, COSMOTE SPORT 6HD).



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved