Τάσος Ιορδανίδης: «Δημήτρη γερά»!

Τάσος Ιορδανίδης: «Δημήτρη γερά»!

Ο Τάσος Ιορδανίδης ανοίγει την καρδιά του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το PAO ALIVE, που στηρίζει έμπρακτα δωρίζοντας το 50% των καθαρών εσόδων της παράστασης του «ο τζόνι πήρε το όπλο του», και προτρέπει το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τραβήξει μπροστά.

Μαθήματα παναθηναϊκής αφοσίωσης και πίστης στο τεράστιο εγχείρημα του PAO ALIVE που έχει εμπνευστή και δημιουργό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παραδίδει ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος δωρίζει το 50% των καθαρών εσόδων της παράστασης του «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Πετρούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Τάσος Ιορδανίδης:

Ο καλλιτέχνης ανοίγει την ψυχή του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» μιλάει για το PAO ALIVE, τα «μεγάλα πορτοφόλια», την δική του «πράσινη» οικογένεια και προτρέπει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τραβήξει μπροστά.

Γιατί κάνατε αυτή την κίνηση, να δωρίσετε το 50% των εσόδων της παράστασης στο PAO ALIVE;

«Είμαι από μια οικογένεια που είναι από γενιά σε γενιά όλοι Παναθηναϊκοί. Θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω γιατί όπως έχω επισημάνει ο αθλητισμός είναι άμεσα συνυφασμένος με τον πολιτισμό. Αν αυτό το καταλάβουμε όλοι μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει. Ο τρόπος που μπορούσα να συνεισφέρω σ’ αυτό το εγχείρημα του PAO ALIVE, γιατί ο υιός μου είναι Παναθηναϊκός, ο πατέρας μου αλλά και εγώ, είναι η δουλειά μου. Και αυτό έκανα… Τίποτε περισσότερο».

Εμπνευστής και δημιουργός του εγχειρήματος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εάν τον είχατε μπροστά σας τι θα του λέγατε;

«Είναι ένας άνθρωπος αξιοθαύμαστος, αποτελεί πρότυπο για όλα αυτά που κάνει για τον Παναθηναϊκό. Αν τον έβλεπα τώρα μπροστά μου θα του έλεγα Δημήτρη γερά! Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει αποδείξει έμπρακτα την ανιδιοτελή αγάπη της για τον σύλλογο. Πρέπει να σταθούμε στο πλάι του και να συμβάλλουμε όπως μπορεί ο καθένας για να πετύχει ο στόχος».

Τι θα λέγατε σε όλους εκείνους που έχουν οικονομική ισχύ, είναι Παναθηναϊκοί, αλλά ακόμη δεν έχουν συνδράμει σ’ αυτή την προσπάθεια…

«Προσωπικά αποκλείω το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμμετοχή στο PAO ALIVE από τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική ισχύ. Ακόμη και να μην το επιθυμούν που δεν θέλω να το πιστέψω κάποιοι, είναι τέτοια η λαϊκή βούληση που θα τους επιβάλλει στο τέλος να βοηθήσουν κι εκείνοι! Είναι απίστευτο, αδιανόητο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει γήπεδο, πιστεύω ότι πρέπει να αφεθούν στην άκρη οι εγωϊσμοί και ο σύλλογος που είναι ένας ΓΙΓΑΝΤΑΣ να είναι στην θέση που του αξίζει με το δικό του γήπεδο».

Πως ονειρεύεστε τον Παναθηναϊκό;

«Στο μπάσκετ τον ονειρεύομαι όπως είναι πρωταγωνιστή και να κατακτά τίτλους, στον Ερασιτέχνη έχει βρει τα πατήματα του και στο ποδόσφαιρο να παρουσιάσει ξανά εκείνο το πρόσωπο που έδειχνε στην Ευρώπη, μας έκανε υπερήφανους και ο κόσμος πλέον μέσα στο δικό του γήπεδο να προάγει πολιτισμό».

Πηγή: Leoforos.gr



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved