Για πάντα στο «τριφύλλι» ο Πανταλέων!

Για πάντα στο «τριφύλλι» ο Πανταλέων!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας βόλεϊ, Σωτήρη Πανταλέωντα  και την σεζόν 2019-20

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

Ο «πράσινος» έμπειρος  κεντρικός (2.02μ.) θα αγωνιστεί για  26η χρονιά με την πράσινη φανέλα , την οποία πρωτοφόρεσε σε ηλικία μόλις 12  ετών , αποτελώντας πλέον τον αθλητή που έχει φορέσει για περισσότερα χρόνια το «τριφύλλι» στο μέρος της καρδιάς  σε όλα τα ομαδικά σπορ!

Συνολικά ο Πανταλέων έχει σηκώσει  τρία πρωταθλήματα (1996,2004, 2006) , τρία κύπελλα (2007, 2008, 2010) και ένα Σούπερ Καπ (2006).

Αναλυτικά η αθλητική του καριέρα:

1992-2012 Παναθηναϊκός

2012 Λατίνα

2012-13 Παμβοχαϊκός

2013-14 Κάννες

2014-μέχρι σήμερα,  Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Σωτήρης Πανταλέων ανέφερε

«Γράφτηκα για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό το 1992 και έβγαλα δελτίο αγωνιζόμενος στην ομάδα των Παμπαίδων. Είμαι πολύ τυχερός που ένα παιδικό  όνειρο μου  έγινε πραγματικότητα και έμεινα σχεδόν για πάντα στην ομάδα της καρδιάς μου με ένα μικρό διάλειμμα.

Μεγάλωσα και ανδρώθηκα μέσα στης Λεωφόρου τα στενά, έζησα την ομάδα ως φίλαθλος σε όλα τα αθλήματα και   είμαι περήφανος που παραμένω   ενεργό μέλος του τμήματος βόλεϊ.

Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από την διοίκηση για να ξεχρεώσει ο Σύλλογος και εμείς αγωνιστικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Το κλίμα είναι άριστο και όλοι μαζί παράγοντες, τεχνικό τιμ, παίκτες και κόσμος  θα φροντίσουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία»



Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 94-101: Τα highlights του ντέρμπι στο Telekom Center Athens
Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός 94-101: Τα highlights του ντέρμπι στο Telekom Center Athens
Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Τζόουνς
Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Τζόουνς
Πένθος στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός τερματοφύλακας, Τόνι Γκόντεν
Πένθος στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός τερματοφύλακας, Τόνι Γκόντεν
Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικές και 2 εκατ. στον Ναν - 3 φορές να πει συγγνώμη ο Ντόρσεϊ»
Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικές και 2 εκατ. στον Ναν - 3 φορές να πει συγγνώμη ο Ντόρσεϊ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved