Επιτυχημένη παρουσία στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Επιτυχημένη παρουσία στο 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Αξιοπρεπή παρουσία στο 17ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής Αστυνομικών είχε η ελληνική αντιπροσωπεία.

Σε μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζουλ της Γερμανίας η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες αθλημάτων με ανταγωνιστική παρουσία κερδίζοντας εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στις επόμενες διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική ομάδα έλαβε μέρος μετά από πάρα πολλά χρόνια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής. Προπονητής της ομάδας είναι ο θρύλος της ελληνικής σκοποβολής Διονύσης Γεωργακόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο συγκεκριμένο άθλημα.

«Στα περισσότερα αθλήματα που διεξήχθησαν στο Ζουλ της Γερμανίας η παρουσία μας ήταν καλή, καθώς όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο ο καθένας στο άθλημα που έλαβε μέρος» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Σκοποβολής αστυνομικός διευθυντής Διονύσης Γεωργακόπουλος και συνέχισε: «Όσον αφορά την γενική μας εικόνα στο πρωτάθλημα δεν καταφέραμε να φέρουμε κάποιο μετάλλιο, γιατί το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Λαμβάνουν συμμετοχή πρώην ολυμπιονίκες όπως ο Γάλλος Φρανκ Ντιμουλέν που κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνευ στο αεροβόλο πιστόλι και στο πυροβόλο».

Όσο για τον στόχο στην συνέχεια, εξήγησε: «Ο στόχος μας είναι στην επόμενη συμμετοχή μας σε Πανευρωπαϊκό η Παγκόσμιο πρωτάθλημα να είμαστε ακόμη καλύτεροι, για να διεκδικήσουμε κάποια διάκριση». Και καταλήγει: «Ελπίζουμε σε μια από τις μελλοντικές συμμετοχές μας να διεκδικήσουμε κάτι καλό, διαθέτοντας περισσότερες εμπειρίες από αγώνες υψηλού επιπέδου».

Ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Αβανίδης Δημήτριος αναφέρθηκε στην στρατηγική που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια η ΑΕΑΕ σχετικά με την ανάπτυξη του αθλήματος της σκοποβολής: "Αποτελεί τιμή για την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος να προΐσταται της ομάδας ένας αθλητής όπως ο κ. Γεωργακόπουλος. Οι πανευρωπαϊκές και οι παγκόσμιες επιτυχίες του, τον καθιστούν πρότυπο για τους αθλητές - αστυνομικούς που ακολουθούν και θα δώσουν αντίστοιχές «μάχες» στο μέλλον. Οι αθλητές μας στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό έδειξαν εκτός των άλλων ήθος και επιθυμία να συνεχίσουν τον πρωταθλητισμό παρά τις όποιες δυσκολίες. Γι αυτό και σε πρόσφατη επικοινωνία μου με τον πρόεδρος κ. Τζατζάκη, του πρότεινα να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το συγκεκριμένο άθλημα διοργανώνοντας εθνικά πρωταθλήματα αστυνομικών, πάντα σε συνεργασία με την ΣΚΟΕ, και προετοιμάζοντας τους αθλητές για διεθνείς αγώνες. Έτσι θα κρατήσουμε ζωντανό ένα άθλημα ιδιαίτερης φιλοσοφίας και άρρηκτα συνδεδεμένο με το λειτούργημα που επιτελούμε».ΑΕΚ: Γέμισαν παιδιά τα Σπάτα – Σέντρα στο τουρνουά FAIR PLAY CUP (video)
ΑΕΚ: Γέμισαν παιδιά τα Σπάτα – Σέντρα στο τουρνουά FAIR PLAY CUP (video)
Euro 2024: Συλλήψεις 50 οπαδών με μαχαίρια πριν το Ιταλία – Αλβανία
Euro 2024: Συλλήψεις 50 οπαδών με μαχαίρια πριν το Ιταλία – Αλβανία
Εθνική Ελλάδας: Δεν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου – «Πρέπει να ακούσω το σώμα μου»
Εθνική Ελλάδας: Δεν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου – «Πρέπει να ακούσω το σώμα μου»
LIVE Euro 2024: Η εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία - Αλβανία
LIVE Euro 2024: Η εξέλιξη της αναμέτρησης Ιταλία - Αλβανία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved