Μαθαίνει αντίπαλο η ΑΕΚ

Μαθαίνει αντίπαλο η ΑΕΚ

Τον αντίπαλό της στα προημιτελικά του Challenge Cup θα μάθει αύριο το μεσημέρι (19/2, 12:00) η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στη Βιέννη.

Η κλήρωση είναι «ανοιχτή», που σημαίνει ότι η Ένωση μπορεί να πέσει με οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες επτά ομάδες που συνεχίζουν στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτές είναι η βελγική Βίσε, η Μπόρατς από τη Βοσνία, η Ντίκεν από τη Φινλανδία, η Μαδέιρα από την Πορτογαλία, η ρουμανική CSM Βουκουρεστίου και οι ρωσικές Ντιναμό-Βίκτορ και Νέβα. Επισημαίνεται ότι θα ακολουθήσει και η κλήρωση για τις διασταυρώσεις των ημιτελικών, ενώ οι αγώνες της προημιτελικής φάσης προγραμματίζονται για τα Σαββατοκύριακα 23-24 και 30-31 Μαρτίου.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 4 μ.μ., η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας την τοπική ομάδα, στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Α1. Ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη ώστε να «πιάσει» εκ νέου τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση και να πλησιάσει στους τρεις βαθμούς τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (24/2).



Ολυμπιακός: Ντύνει στα «ερυθρόλευκα» τον Κουϊαμπάνο
Ολυμπιακός: Ντύνει στα «ερυθρόλευκα» τον Κουϊαμπάνο
Τσιτσιπάς: «Δώρο ότι παίζω χωρίς πόνους»
Τσιτσιπάς: «Δώρο ότι παίζω χωρίς πόνους»
Ο Ντόσκας νέος προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού
Ο Ντόσκας νέος προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού
Άρης: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Δώνης και Σούντμπεργκ
Άρης: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Δώνης και Σούντμπεργκ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved