Volleyleague: Κορυφαία της αγωνιστικής η Τσβίγιοβιτς

Volleyleague: Κορυφαία της αγωνιστικής η Τσβίγιοβιτς

Η Έλενα Τσβίγιοβιτς των Μακεδόνων είναι η MVP της 14ης αγωνιστικής στη Volleyleague γυναικών.

Εξαιρετική ήταν η Έλενα Τσβίγιοβιτς στον αγώνα Μακεδόνες – Ηλυσιακός 3-2, καθώς είχε 32 πόντους με 25/68 επιθέσεις, 2 άσσους και 5 μπλοκ. Η 26χρονη ακραία από το Μαυροβούνιο, μόλις στο τρίτο της παιχνίδι στην Ελλάδα, κατάφερε με αυτές τις επιδόσεις να πάρει τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας. Μετά την ανάδειξή της ως κορυφαία της αγωνιστικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

- Είσαι ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις για την Ελλάδα και τη πόλη;

«Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Το κλίμα είναι πολύ καλό, είσαι δίπλα στη θάλασσα και έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Μου αρέσουν πολύ οι εκκλησίες και η κατασκευή τους. Φυσικά, η Ελλάδα έχει πλούσια ιστορία ως χώρα και έχει πολλά ιστορικά μέρη να δεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Είχα ξανάρθει με την Εθνική ομάδα για ορισμένους φιλικούς αγώνες και αμέσως την αγάπησα».

- Είναι το πρώτο σου βραβείο MVP; Που το αφιερώνεις;

«Εκτός Μαυροβουνίου είναι το πρώτο μου βραβείο και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου δείχνει τον δρόμο, γιατί χωρίς πίστη δεν μπορείς να νιώσεις χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου, στον φίλο μου Μάριο που δεν με εγκατέλειψε ποτέ, στις φίλες μου Βέσνα, Μίλιτσα, Εβγκένιτσα, Μλαντένκα, Άντελα που μαθαίνω μαζί τους πολλά πράγματα κάθε μέρα. Φυσικά και στην ομάδα μου, στις συμπαίκτριές μου και στον προπονητή μου που με βοήθησαν να κάνω αυτή την εμφάνιση».

- Πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον των Μακεδόνων και τι σε έκανε να υπογράψεις;

«Στην αρχή της σεζόν υπέγραψα για τρίτη χρονιά στην Πενιτσίλινα στη Ρουμανία. Ξαφνικά όμως, δύο ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα διαλύθηκε. Έτσι, αποχώρησα και βρισκόμουν σε αναζήτηση ομάδας και ήρθε η πρόταση των Μακεδόνων. Δεν το σκέφθηκα πολύ και αποφάσισα να ακολουθήσω το μονοπάτι που μου δόθηκε».

- Είναι εφικτό για τους Μακεδόνες να παραμείνουν στη Volleyleague;

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να μείνουμε στη κατηγορία, όμως έχω πίστη στις συμπαίκτριές μου και το προπονητικό σταφ πως θα τα καταφέρουμε. Είναι μία πρόκληση για όλους μας να μάθουμε πράγματα κάτω από δύσκολες συνθήκες και να γίνουμε πιο δυνατοί μέσα από αυτή την διαδικασία. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο».

Η κορυφαία επτάδα της 14ης αγωνιστικής

Πασαδόρος: Βασιλική Βλάχου (ΑΠΣ Αίας) 4π. (3/11 επ., 1 άσσος).

Διαγώνια: Καταρίνα Πίλεπιτς (ΑΟ Θήρας) 22π. (19/45 επ., 3 μπλοκ).

Ακραία: Εύα Μερτέκη (ΑΟ Θήρας) 22π. (12/55 επ., 7 άσσοι, 3 μπλοκ, 63% υπ. - 21% άριστες).

Ακραία: Βίκυ Παπαδοπούλου (ΑΟ Μαρκοπούλου) 14π. (12/28 επ., 2 άσσοι, 60% υπ. - 30% άριστες).

Κεντρική: Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 11π. (6/9 επ., 5 μπλοκ).

Κεντρική: Ναταλία Μεταξά (ΑΣ Άρης) 12π. (8/12 επ., 4 μπλοκ).

Λίμπερο: Εβίτα Ξηντάρα (ΑΣΠ Θέτις) (λ, 88% με 15/17 υπ.).



Ο Χάαλαντ πανηγύρισε σαν ήρωας της ελληνικής μυθολογίας κόντρα στη Ρεάλ - Βίντεο
Ο Χάαλαντ πανηγύρισε σαν ήρωας της ελληνικής μυθολογίας κόντρα στη Ρεάλ - Βίντεο
Μαγική χριστουγεννιάτικη δράση από τα Ευχοστολίδια στο ημίχρονο Παναθηναϊκός ΑKTOR – Πανιώνιος (vid)
Μαγική χριστουγεννιάτικη δράση από τα Ευχοστολίδια στο ημίχρονο Παναθηναϊκός ΑKTOR – Πανιώνιος (vid)
Πήρε... φωτιά το Ηράκλειο για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ - Εντυπωσιακό βίντεο από drone
Πήρε... φωτιά το Ηράκλειο για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ - Εντυπωσιακό βίντεο από drone
ΠΑΟΚ: Με Κούδα και Βιεϊρίνια η επιτροπή για τον εορτασμό των 100 χρόνων
ΠΑΟΚ: Με Κούδα και Βιεϊρίνια η επιτροπή για τον εορτασμό των 100 χρόνων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved