Θετική παρουσία για τους Έλληνες αθλητές της ΑΕΑΕ στην Κίνα

Θετική παρουσία για τους Έλληνες αθλητές της ΑΕΑΕ στην Κίνα

Οι αθλητές της ΑΕΑΕ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο 2o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών που διεξήχθη στην πόλη Guangdong της Κίνας

Αναλυτικά η ενημέρωση…

«Το 2o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών που διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών της επαρχίας Guangzou υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών (USIP) ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην πόλη Guangdong της Κίνας.

Η ομάδα της πρακτικής σκοποβολής της Α.Ε.Α.Ε. εκπροσωπώντας την χώρα μας έδωσε το παρόν σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Αστυνομικού Αθλητισμού.

Οι Έλληνες αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αντιμετωπίζοντας στο αθλητικό πεδίο ακόμη και παγκόσμιους πρωταθλητές του χώρου. Τα σχόλια για την παρουσία της ομάδας αλλά και το ήθος των αθλητών μας ήταν ιδιαίτερα ευμενή.

Στον αγωνιστικό χώρο οι αθλητές έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε ειδικές συνθήκες 10 σταδίων. Το κάθε στάδιο ήταν μια προσομοίωση πραγματικού χώρου και περιστατικών, όπως σούπερ μάρκετ, χώρος του μετρό, συμπλοκή με δράστες, όπου οι αθλητές υπό την πίεση του χρόνου και με κίνηση έπρεπε να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους αποφεύγοντας άλλους.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 73 χώρες και συνολικά 190 αθλητές.

Οι Έλληνες αθλητές

α) Αστυφύλακας ΔΟΥΜΠΙΩΤΗΣ Βασίλειος και

β)Αστυφύλακας ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Χρήστος

κατέκτησαν την 60η και 31η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους, μεταξύ 128 άλλων αθλητών.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές μας το τελευταίο εξάμηνο, πραγματοποίησαν ιδιαίτερα απαιτητική προετοιμασία παράλληλα με την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Το συγκεκριμένο άθλημα είναι απαιτητικό αγωνιστικά αλλά και κοστοβόρο κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία Ε23 και τον κ. ΚΟΠΕΛΑΚΗ Δημήτριο προσωπικά, καθώς εκτός από την κάλυψη εξόδων της προετοιμασίας και της αποστολής παρείχε προς τους αθλητές και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η συμμετοχή στον εν λόγω αγώνα έγινε με αποκλειστικές δαπάνες της Α.Ε.Α.Ε. δίχως να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός στο ελάχιστο.

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αποστολή προς κατάκτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος»



Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Έτοιμος για επιστροφή ο Φώτης Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Έτοιμος για επιστροφή ο Φώτης Ιωαννίδης
Μπενφίκα: Έρευνα για ρατσιστική συμπεριφορά δύο οπαδών της
Μπενφίκα: Έρευνα για ρατσιστική συμπεριφορά δύο οπαδών της
Final 8: Οδηγίες της ΕΟΚ για την είσοδο των φιλάθλων
Final 8: Οδηγίες της ΕΟΚ για την είσοδο των φιλάθλων
Μεντιλίμπαρ: «Το μυαλό μόνο στον Παναιτωλικό, όχι στη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν
Μεντιλίμπαρ: «Το μυαλό μόνο στον Παναιτωλικό, όχι στη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved