Οι τέσσερις φυσικές πηγές ενέργειας και τόνωσης!

Οι τέσσερις φυσικές πηγές ενέργειας και τόνωσης!

Άσε στην άκρη τον τρίτο καφέ για σήμερα και μάθε πώς μπορείς να τονώσεις τον οργανισμό σου φυσικά! Βρες παραπάνω ενέργεια και νιώσε το σώμα σου «φορτισμένο» και έτοιμο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

1. Ήλιος

02

Το φως του ήλιου αποτελεί αρχικά τον τρόπο που έχει η Φύση να ενημερώσει το βιολογικό σου ρολόι ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό... Η θερμότητα του ήλιου είναι ευεργετική για αρθριτικούς και μυοσκελετικούς πόνους και βοηθά να υποχωρήσουν οι φλεγμονές από μυϊκά τραύματα.

Επίσης, το φως του ηλίου βοηθάει τον οργανισμό να παράγει περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια, με αποτέλεσμα να ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Άφησε, λοιπόν, τα παράθυρά σου ανοιχτά το πρωί, πήγαινε μία βόλτα μες την ημέρα, άσε τον ήλιο να σε δει και να «φορτίσει» τον οργανισμό σου φυσικά.

2. Φύση

03

Πόσες φορές δεν έχεις περπατήσει για λίγα λεπτά σε κάποιο πάρκο στην πόλη σου και αμέσως αισθάνθηκες μία απρόσμενη ευεξία; Τα στοιχεία της Φύσης έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να σε τονώσουν! Βγες στον καθαρό αέρα, επίλεξε να γυμναστείς δίπλα στο πράσινο. Ο καθαρός αέρας, το οξυγόνο και η ενέργεια της Φύσης, θα σε κάνουν να νιώσεις ευεξία και το σώμα σου θα ενεργοποιηθεί και θα τονωθεί αυτόματα!

3. Νερό

04

Το νερό δεν ονομάζεται τυχαία το «ελιξίριο της ζωής». Είναι ο φυσικός τρόπος να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου. Και αυτό διότι το νερό αυξάνει το μεταβολισμό σου, ειδικά αν είναι παγωμένο, και σε βοηθάει να νιώσεις περισσότερο πλήρης, περιορίζοντας το αίσθημα της πείνας.
Να θυμάσαι ότι αν νιώθεις δίψα, τότε είσαι ήδη αφυδατωμένος σε κάποιο ποσοστό. Κατανάλωσε όσο περισσότερο νερό μπορείς μέσα στην ημέρα. Πριν και μετά την άσκηση, κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και μόλις σηκωθείς το πρωί.

4. Ιπποφαές

Η Φύση μας χάρισε το Ιπποφαές, έναν φυλλοβόλο θάμνο με πορτοκαλοκίτρινους καρπούς, από τους αρχαιότερους της Ευρώπης και της Ασίας. Ο «μαγικός» αυτός καρπός περιέχει περισσότερα από 190 φυσικά συστατικά κατακτώντας διακεκριμένη θέση στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στη σύγχρονη επιστήμη ευεργετικές ιδιότητες.

05

Βιταμίνες, μέταλλα και Ω λιπαρά οξέα είναι ορισμένα από αυτά τα συστατικά που καθιστούν το Ιπποφαές μία κορυφαία υπερτροφή!

Το SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ μεταφέρει τον βασιλιά των υπερτροφών, από το φυσικό του περιβάλλον σε μία κάψουλα με τον πιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο! Το έλαιο που προκύπτει μορφοποιείται σε μαλακές κάψουλες χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών ή χρωστικών και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιποδιαλυτά συστατικά, μεταξύ των οποίων οι βιταμίνες A, D, E, Κ και τα πολύτιμα Ω3, Ω6 και Ω9.

Θα σου χαρίσει ενέργεια, τόνωση και ομορφιά, ενώ λόγω των Ω λιπαρών οξέων που περιέχει, συμβάλλει στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και την αντιοξειδωτική προστασία.

Ακολούθησε τους τέσσερις φυσικούς τρόπους τόνωσης και δεν θα χάσεις! Δώσε στο σώμα σου τη δύναμη της Φύσης που του αξίζει!



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved