Είχε φάει... γκόμενο από τη Σερένα η Σαράποβα!
Οι περισσότεροι μπορεί να νόμιζαν ότι η κόντρα τους περιορίζεται στα κορτ, ωστόσο Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα ήταν αντίζηλες και στον… έρωτα!
Πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι οι «μάχες» γίνονταν με έπαθλο ένα Γουίμπλετον ή ένα Ρολάν Γκαρός. Το πραγματικό όμως έπαθλο ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν ήταν κάποιος τίτλος, αλλά… ο τενίστας Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!
Ο 25χρονος τενίστας μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως… ο Playboy του τένις καθώς στη σύντομη καριέρα του έχει συνευρεθεί με πολλές γνωστές τενίστριες.
Χρόνια πριν η Γουίλιαμς είχε ξεκινήσει να βγαίνει μαζί με τον νεαρό τενίστα, ωστόσο η σχέση τους έλαβε πολύ γρήγορα τέλος και για ανεξήγητο λόγο. Κι εκεί που τα σκανδαλοθηρικά έψαχναν το λόγο του χωρισμού ο Ντιμιτρόφ εθεάθη στον κόσμο, κυκλοφορώντας την Μαρία Σαράποβα!
Οι δύο τενίστριες ποτέ δεν είπαν κάτι για το κοινό τους «έπαθλο» ωστόσο είναι βέβαιο ότι η Σαράποβα κατάφερε να πάρει τη μεγαλύτερη νίκη της από τη Γουίλιαμς μια και τα τελευταία χρόνια δυσκολευόταν πολύ να την κερδίσει στους αγώνες.