Τένις: Αποκλεισμός για Ναδάλ

Τένις: Αποκλεισμός για Ναδάλ

Ο Κέι Νισικόρι απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ 6-2, 6-4, στη «φάση των 8» του διεθνούς τουρνουά τένις, Rogers Cup, που διεξάγεται στο Μόντρεαλ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αντίπαλος του Νισικόρι προς τον τελικό θα είναι ο Σκοτσέζος Άντι Μάρεϊ. Αυτή είναι η πρώτη νίκη του Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, Νισικόρι, επί του Ισπανού τενίστα, σε 8 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Μόλις 82 λεπτά χρειάστηκε ο Ιάπωνας για να αποκλείσει τον νικητή 14ων grand slam, Ράφα Ναδάλ που έχει κατακτήσει 3 φορές στην καριέρα του το τουρνουά του Μόντρεαλ.

Δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα σετ για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά, το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς (5-7, 7-6, 6-1) απέναντι στο Λετονό Έρνεστς Γκούλμπις. Ο Σέρβος τενίστας θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό απέναντι στο Γάλλο τενίστα Ζερεμί Σαρντί που απέκλεισε τον Αμερικανό Τζον Αϊσνερ με 6-7, 7-6, 7-6.

Τα αποτελέσματα στα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά τένις στο Μόντρεαλ έχουν ως εξής:
Αντι Μάρεϊ (Βρετανία)-Τζο Βιλφριντ Τσόνγκα (Γαλλία) 6-4, 6-4
Κεϊ Νισικόρι (Ιαπωνία)-Ράφα Ναδάλ (Ισπανία) 6-2, 6-4
Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία)-Ερνεστς Γκουλμπίς (Λετονία) 5-7, 7-6, 6-1
Ζερεμί Σαρντί (Γαλλία)-Τζον Αϊσνερ (ΗΠΑ) 6-7, 7-6, 7-6



ΠΑΟΚ: Στον… αέρα τα εισιτήρια του τελικού με την Μπιλμπάο
ΠΑΟΚ: Στον… αέρα τα εισιτήρια του τελικού με την Μπιλμπάο
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα playoffs και μετά στον τελικό του T-Center
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα playoffs και μετά στον τελικό του T-Center
ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved