Αποσύρθηκε ο Μπολτ

Αποσύρθηκε ο Μπολτ

Εκτός των τράιαλ της Τζαμάικα για τα 100 μέτρα, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έμεινε ο Γιουσέιντ Μπολτ!

Το όνομα του Γιουσέιν Μπολτ δεν αναγράφεται πλέον στις λίστες συμμετοχής των 100 μέτρων για τους αγώνες επιλογής (τράιαλ) της Τζαμάικας, προκαλώντας ανησυχίες για την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, ώστε να υπερασπιστεί τους τίτλους του στα σπριντ, κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος του Πεκίνου τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σε 100 και 200 μέτρα έτρεξε αυτή τη σεζόν σε μέτριους χρόνους τις αποστάσεις, αφού τερμάτισε σε 10.12 στη Βραζιλία και σε 20.13 στην Οστράβα, αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο κάτοχος 10 χρυσών μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα προκάλεσε ερωτηματικά μετά τον τελευταίο αγώνα του στη Νέα Υόρκη (Ντάιαμοντ Λιγκ), όταν τερμάτισε στα 200 μέτρα σε 20.29.

Σήμερα επρόκειτο να τρέξει στα προκριματικά των 200 μέτρων με αντιπάλους τους Γιόχαν Μπλέικ, Ασάφα Πάουελ και Νέστα Κάρτερ, βάσει της λίστας συμμετοχών που είχε δημοσιεύσει και η IAAF από την Κυριακή.

Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο έξι φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης σε 100, 200 και 4Χ100 μέτρα έχει κάρτα ελεύθερης συμμετοχής (wild card) στο παγκόσμιο του Πεκίνου (22-30/8) ως κάτοχος των τίτλων.

Ο προπονητής του, Γκλεν Μάιλς, και ο ατζέντης του, Ρίκι Σιμς, δεν έχουν ακόμη απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του Γιουσέιν Μπολτ.H Royal Enfield HNTR 350 θέλει να κάνει ξανά cool την έννοια της μοτοσικλέτας στους νέους
H Royal Enfield HNTR 350 θέλει να κάνει ξανά cool την έννοια της μοτοσικλέτας στους νέους
Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: Η απίστευτη παρεξήγηση on air
Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: Η απίστευτη παρεξήγηση on air
Τρίκαλα: Έκπληξη με Φραντζέσκο
Τρίκαλα: Έκπληξη με Φραντζέσκο
Ανατιμήσεις δίχως τέλος στα τρόφιμα – Στα ύψη γαλακτομικά, κρέατα
Ανατιμήσεις δίχως τέλος στα τρόφιμα – Στα ύψη γαλακτομικά, κρέατα