Raw: Triple Threat για τον τίτλο του Rollins (photos+videos)

Raw: Triple Threat για τον τίτλο του Rollins (photos+videos)

Ευκαιρία για το WWE Heavyweight Championship του Seth Rollins εξασφάλισαν οι Randy Orton και Roman Reigns.

Από το ξεκίνημα του τρίωρου Raw, o «Viper» και ο Reigns παρουσίασαν το αίτημά τους για ματς τίτλου στον Kane, ο οποίος εκπροσώπησε τους Authority απόντος των Triple H και Stephanie McMahon. Για πολλοστή φορά, ο «Big Red Monster» φάνηκε μπερδεμένος απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή, τον οποίο δεν προστάτευσε επιτρέποντας στο WWE Universe να ψηφίσει Triple Threat τίτλου για το Payback, που ανακοίνωσε έπειτα από ήττα του μαζί με τον Rollins σε Tag Team Match με τους δύο διεκδικητές του WWE Heavyweight Championship. Μάλιστα, η εξέλιξη συνδυάστηκε με «spear» του Reigns στον απελπισμένο πρωταθλητή, ο οποίος δεν χάρηκε τη νίκη στο χθεσινό Extreme Rules παρέα με τους J&J.

Από την πλευρά του, ο US Champion, John Cena, θέλησε να συνεχίσει τα Open Challenges, αλλά αρκέστηκε σε παρακολούθηση επίθεσης του μανιασμένου Rusev στον Heath Slater, όσο το WWE Universe παρακάλεσε για παρουσία της Lana αγνοώντας την επέκταση της κόντρας του Cena με τον Βούλγαρο Superstar ενόψει I Quit Match στο επερχόμενο ppv. Στο μεταξύ, ο Ryback διέλυσε τον Bo Dallas, αλλά δέχθηκε επίθεση από τον Bray Wyatt, ο οποίος ξεκαθάρισε μέσω promo ότι στοχεύει πλέον στον «Big Guy», ενώ ο Damien Sandow ξαναπαρουσιάστηκε στο κοινό και απέκρουσε προσπάθεια του Curtis Axel για υποβιβασμό του ανανεωμένου ρόλου του στο κορυφαίο promotion pro-wrestling.

Μέσα σε όλα έγιναν προημιτελικά… ξαφνικού King of the Ring, που θα ολοκληρωθεί αύριο με έκτακτο σόου μίας ώρας! Στην προκειμένη, ο Bad News Barrett κέρδισε τον Dolph Ziggler και στα ημιτελικά θα βρεθεί απέναντι στον R-Truth, ο οποίος απέκλεισε τον Stardust. O Neville επικράτησε του Luke Harper και στον έτερο ημιτελικό θα κοντραριστεί με τον Sheamus, ο οποίος επιβλήθηκε του Dean Ambrose με DQ, που προκάλεσε ο Ziggler με επίθεση στον «Great White» έπειτα από συνεχόμενα «Brogue Kicks», που εξόντωσαν και αποσυντόνισαν τον «Lunatic Fringe».

Με τη σειρά τους, οι New Day ενημερώθηκαν πως στο SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας θα θέσουν τα Tag Team Championships υπό διεκδίκηση σε ματς με τον Cesaro και τον Tyson Kidd, ο οποίος απόψε ηττήθηκε από τον Big E., καθώς οι Kofi Kingston και Xavier Woods συνεργάστηκαν αποτελεσματικά με το έτερο μέλος της φατρίας τους. Τέλος, η Brie Bella προσπάθησε να μιλήσει για τον τραυματισμένο σύζυγό της, Daniel Bryan, αλλά αρκέστηκε σε αρνητικό αποτέλεσμα με τη Naomi, η οποία έχασε χθες από τη Diva’s Champion, Nikki Bella, ενώ η Rosa Mendes απέσπασε την προσοχή του Fandango με κάκιστο χορευτικό ευνοώντας νίκη του Adam Rose επί του πρώην παρτενέρ της.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
O Bad News Barrett κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Ο Big E. κέρδισε τον Tyson Kidd.
O Ryback κέρδισε τον Bo Dallas.
O R-Truth κέρδισε τον Stardust.
O Adam Rose κέρδισε τον Fandango.
Η Naomi κέρδισε την Brie Bella.
Ο Sheamus κέρδισε τον Dean Ambrose με DQ.
Ο Neville κέρδισε τον Luke Harper.
Οι Randy Orton & Roman Reigns κέρδισαν τους Kane & Seth Rollins.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Payback:
Triple Threat WWE Heavyweight Championship Match
Seth Rollins (c) vs Randy Orton vs Roman Reigns

I Quit US Championship Match
John Cena (c) vs Rusev













Φώτο: WWE.com

Raw: Triple Threat για τον τίτλο του Rollins (photos+videos)



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved