Raw: Μέτρησε… RKO o Orton (photos+videos)

Raw: Μέτρησε… RKO o Orton (photos+videos)

Στο τελευταίο Raw πριν από το Extreme Rules προωθήθηκαν σχεδόν όλα τα ματς του ppv του WWE.

Στο main event του κυριακάτικου ppv, o WWE Heavyweight Champion, Seth Rollins, θα αντιμετωπίσει τον Randy Orton σε Steel Cage Match, ενώ στην προκειμένη εμφανίστηκε μαζί τους το… κλουβί. Το παρών έδωσε και ο Triple H έπειτα από αποχή δύο εβδομάδων ορίζοντας τον Kane «προστάτη» του Steel Cage στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εξάλλου, ο αρχηγός των Authority φανέρωσε προβληματισμό για τη σχέση του παγκόσμιου πρωταθλητή με τον Kane, ενώ έδωσε εντολή για Non-Title Match του πρώτου με τον Dolph Ziggler. Μάλιστα, ο πρώην Tyler Black εξασφάλισε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν απέφυγε «RKO» του Orton, ο οποίος μοίρασε σειρά από «RKO» σε οποιονδήποτε συνάντησε κατά τη διάρκεια του τρίωρου σόου.

Στο κλείσιμο του κυριότερου εβδομαδιαίου σόου του κορυφαίου promotion pro-wrestling συμμετείχαν επίσης ο Sheamus και ο εκνευρισμένος Kane, ο οποίος στο μεσοδιάστημα αποδέχθηκε το νεότερο Open Challenge του John Cena, αλλά έχασε από τον US Champion, που δέχθηκε νέα επίθεση με αλυσίδα από τον Rusev μετά τη νέα υπεράσπιση του τίτλου του, καθώς ο Βούλγαρος Superstar του θύμισε με βίαιο τρόπο το Russian Chain Match τους στο Extreme Rules. Από την πλευρά του, ο Ziggler πρόλαβε να επιτεθεί στον κυριακάτικο αντίπαλό του, Sheamus, προκαλώντας νίκη με DQ του Ιρλανδού Superstar επί του Zack Ryder, πριν ο «Great White» πραγματοποιήσει επίδειξη δύναμης εξοντώνοντας τον «Showoff» και τον σημερινό αντίπαλό του.

Μέσα σε όλα, ο Triple H παρουσίασε τη νέα έκδοση του «Tough Enough», που θα περιέχει δέκα άνδρες και πέντε γυναίκες, ενώ ο νικητής και η νικήτρια θα εξασφαλίσουν συμβόλαιο. Ξεκαθάρισε επίσης πως το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 23 Ιουνίου, ενώ αντιμετώπισε και κωμική παρέμβαση των Prime Time Players σε «θερμή» συζήτηση με τον απαιτητικό Rollins. Όσον αφορά τα «RKO» του «Viper», ένα «έφαγε» ο Heath Slater, ο οποίος ήθελε να αντιμετωπίσει τον Cena, ενώ θύμα της τελειωτικής κίνησης του Orton αποτέλεσε και ο Miz, που πρόλαβε να διατηρήσει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματός του με νίκη επί του Damien Sandow χάρη σε βοήθεια της Summer Rae!

«RKO», το οποίο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει στο Extreme Rules, μοίρασε επίσης ο Orton στους Kofi Kingston και Xavier Woods, αλλά δεν πρόλαβε τον Big E., έτερος μέλος των New Day, που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν ευκαιρία για τα Tag Team Championships των Tyson Kidd και Cesaro στο Extreme Rules κερδίζοντας τους Lucha Dragons. Ανακοινώθηκε επίσης πως στο επερχόμενο ppv οι Luke Harper και Dean Ambrose θα αναμετρηθούν σε Chicago Street Fight μετά τον αποψινό άναρχο καυγά τους. Στο μεταξύ, ο Ryback διέλυσε τον Adam Rose στεναχωρώντας την Rosa Mendes και τους Rosebuds, ενώ ενημερώθηκε πως στο SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας θα κοντραριστεί με τον Rusev.

Ακόμα, η Naomi παρέμεινε σε… αναστατωμένη τροχιά τίτλου επικρατώντας της Brie Bella ενώπιον της Divas Champion, Nikki Bella, η οποία έχει προγραμματισμένο ματς με την Paige στο Extreme Rules, αλλά ο τραυματισμός της Βρετανίδας Diva στα χέρια του πρώην μέλους των Funkadactyls δημιουργεί πιθανότητες για αλλαγή της ύστατης ώρας και παρουσία της Naomi στην αναμέτρηση τίτλου. Τέλος, ο Bo Dallas διέκοψε promo του Roman Reigns, ο οποίος ήθελε να μιλήσει για το Last Man Standing Match με τον Big Show, ενώ σε νέο αινιγματικό promo πρωταγωνίστησε ο Bray Wyatt και ο μοναχικός Fandango κατέβαλε τον Curtis Axel.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
To «Dean Ambrose vs Luke Harper» έληξε χωρίς νικητή.
Οι New Day (Big E. & Kofi Kingston) κέρδισαν τους Lucha Dragons (Kalisto & Sin Cara).
O Fandango κέρδισε τον Curtis Axel.
H Naomi κέρδισε την Brie Bella.
Ο Sheamus κέρδισε τον Zack Ryder με DQ.
Ο John Cena κέρδισε τον Kane.
O Miz κέρδισε τον Damien Sandow.
O Ryback κέρδισε τον Adam Rose.
O Seth Rollins κέρδισε τον Dolph Ziggler.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Extreme Rules:
WWE Heavyweight Championship Steel Cage Match
Seth Rollins (c) vs Randy Orton

US Championship Russian Chain Match
John Cena (c) vs Rusev

Intercontinental Championship Match
Daniel Bryan (c) vs Bad News Barrett

Tag Team Title Match
Tyson Kidd & Cesaro (c) vs New Day

Divas Championship Match
Nikki Bella (c) vs Paige

Last Man Standing Match
Big Show vs Roman Reigns

Kiss Me Arse Match
Sheamus vs Dolph Ziggler

Chicago Street Fight
Dean Ambrose vs Luke Harper
















Φώτο: WWE.com

Raw: Μέτρησε… RKO o Orton (photos+videos)



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved