Κρίκετ: Το 5ο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά
SHARE

Κρίκετ: Το 5ο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά

Την Κυριακή 19 Απριλίου η Τελετή Έναρξης στο ιστορικό γήπεδο Κρίκετ της Κάτω Πλατείας της Κέρκυρας.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 5ο Διεθνές Σχολικό Τουρνουά Κρίκετ το οποίο ανοίγει αυλαία την Κυριακή 19 Απριλίου στις 17.30 στο ιστορικό γήπεδο της Κάτω Πλατείας, με την εκδήλωση Τελετής Έναρξης, κατά την διάρκεια της οποίας θα διεξαχθεί παρέλαση σχολείων, μαζορετών, φιλαρμονικής, κήρυξη έναρξης του τουρνουά με τον όρκο του αθλητή, χαιρετισμοί κ.τ.λ.

Στο φετινό Τουρνουά συμμετέχουν τέσσερις σχολικές ομάδες από την Ινδία (Bal Bahvan School, Delhi Public School, India Power Academy, Himaya School Team)η Βουλγαρία, με την ομάδα του Mechanics and Electrical Engineering School “Nikola Vaptsarov” η Ισπανία, με την Catalonia Cricket Academy η Νότιος Αφρική με το δημοφιλές πρότυπο Ελληνικό σχολείο Saheti School, το Joburg Cricket Club και η αντιπροσωπευτική Ελληνική Ομάδα, Ηellas Cricket Team στελεχωμένη από τους : Ανδρέα Γαστεράτο, Μιχάλη Μιχαλά, Σπύρο Βασιλάκη, Δημήτρη Κοσκινά, Κωνσταντίνο Μακρή, Χριστόδουλο Μπογδάνο, Χριστόφορο Ιωάννου, Σπύρο Τσαγκαράκη, Αλέξανδρο Κορωνάκη, Λεωνίδα Κουρσάρη, Αχιλλέα Κωλέττη, και Σπυρίδων Τσιριγώτη. Την αντιπροσωπευτική ομάδα προετοιμάζουν και συνοδεύουν ο Όθωνας Νικήτας και ο Ιωσήφ Μισφούτ.

Την Δευτέρα 20 Απριλίου ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων με τους αγώνες να διεξάγονται στα γήπεδα της Κάτω Πλατείας, της Μαρίνας Γουβιών και της Μεσογγής.

Οι αφίξεις των αποστολών θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 18 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 λίγο πριν την Τελετή Έναρξη. Την Κυριακή 26/4 θα αναχωρήσουν από το νησί για επιστροφή στην πατρίδα τους με κάποιες από τις ομάδες να συνεχίζουν επίσκεψη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.
Το Σάββατο 25/4 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός, στο γήπεδο της Μεσσογγής, ενώ μετά θα ακολουθήσει τελετή λήξης με τις τιμητικές απονομές των ομάδων.

Για άλλη μία χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δ/βάθμιας εκπαίδευσης υλοποιεί πρόγραμμα υιοθεσίας των σχολικών ομάδων που συμμετέχουν στο Τουρνουά από σχολεία του Νομού. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κερκύρας το Δημοτικό Σχολείο Κοντοκαλίου, το 6ο Γυμνάσιο Κέρκυρας το 14ο Δημοτικό, το 7ο Δημοτικό Κέρκυρας το 6ο και το 4ο Δημοτικό.

«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Μασούρα
«Σφήνα» ΠΑΟΚ για Μασούρα
Η ώρα του Λάνγκφορντ!
Η ώρα του Λάνγκφορντ!
Ολυμπιακός-Ρεάλ: Αυτοί θα «σφυρίξουν» στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός-Ρεάλ: Αυτοί θα «σφυρίξουν» στο ΣΕΦ
Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε ο Παπαπέτρου;
Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε ο Παπαπέτρου;


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies