Raw: Τα γκρέμισε όλα ο Lesnar (videos)

Raw: Τα γκρέμισε όλα ο Lesnar (videos)

Επ’ αόριστον αποκλείστηκε ο Brock Lesnar από το WWE, επειδή διέλυσε ό,τι βρήκε μπροστά του στο Raw.

Πήρε ευκαιρία επανάκτησης του WWE Heavyweight Championship, που πέρασε στην κατοχή του Seth Rollins στο τέλος της χθεσινής WrestleMania 31, αλλά ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής απέφυγε το ματς με… τρέξιμο. Τα νεύρα του Lesnar πλήρωσαν οι J&J, οι σχολιαστές του WWE και κάμεραμαν παρά την παθιασμένη προσπάθεια του Paul Heyman για αποφυγή της βίαιης αντίδρασης του πελάτη του. Μοιραία ακολούθησε η Stephanie McMahon, η οποία απέκλεισε τον θηριώδη Superstar επ’ αόριστον, ενώ ο Rollins γύρισε στο ρινγκ για το main event, όπου γνώρισε ήττα μαζί με τους Kane και Big Show των Authority από την ομάδα του Randy Orton, που εξασφάλισε τη βοήθεια των Roman Reigns και Ryback.

Στο μεταξύ, ο Daniel Bryan υπερασπίστηκε το Intercontinental Championship κερδίζοντας τον Dolph Ziggler σε θεαματική αναμέτρηση, αλλά ο Sheamus επέστρεψε στη δράση με ανανεωμένη εμφάνιση και εξόντωσε αμφότερους τους Superstars. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως στο SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας ο «Great White» θα συνεργαστεί με τον Bad News Barrett σε Tag Team Match εναντίον του Ziggler και του Intercontinental Champion. Κοινοποιήθηκε επίσης πως στο SmackDown θα δώσουν το παρών οι Reigns και Orton, όπως και ο John Cena, ο οποίος απόψε διατήρησε το US Championship επικρατώντας του Dean Ambrose, που αποδέχθηκε ανοικτή πρόκληση του πρωταθλητή προς το σύνολο του ρόστερ του WWE.

Με τη σειρά του, ο Rusev αρκέστηκε σε ξέσπασμα επί του Goldust απόντος της Lana, ενώ αξίζει να σημειωθεί επίσης πως με το πέρας του Raw, o Sting θέλησε να μιλήσει για τη χθεσινή ήττα του από τον Triple H, αλλά τον διέκοψε ο… Bo Dallas. Μέσα σε όλα, ο Neville έκανε ντεμπούτο στο κορυφαίο promotion pro-wrestling διαλύοντας τον Curtis Axel, ο οποίος θέλησε αρχικά αν μιλήσει για την… AxelMania, ενώ οι Lucha Dragons επιβλήθηκαν των Ascension και New Day σε χορταστικό Fatal 4-Way Tag Team Match, που συμπλήρωσαν οι Tag Team Champions, Tyson Kidd και Cesaro, χωρίς ωστόσο να θέσουν τις ζώνες τους υπό διεκδίκηση.

Ακόμα, ο Miz πήρε εκδίκηση από τον Damien Sandow με «Skull-Crushing Finale» επί του μέχρι πρότινος συνεργάτη του, ο οποίος πρόλαβε να κερδίσει τον Stardust. Τέλος, οι Paige, AJ και Naomi απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα σε Six-Diva Tag Match σε βάρος της Diva’s Champion, Nikki Bella, της Brie Bella και της Natalya.

Δείτε highlights του σόου στην επίσημη ιστοσελίδα του σόου.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
O Daniel Bryan κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Οι Lucha Dragons (Sin Cara & Kalisto) κέρδισαν τους Tyson Kidd & Cesaro, Ascension (Konnor & Viktor) και New Day (Big E. & Kofi Kingston).
O Damien Sandow κέρδισε τον Stardust.
O Neville κέρδισε τον Curtis Axel.
O John Cena κέρδισε τον Dean Ambrose.
Οι AJ & Paige & Naomi κέρδισαν τις Bellas Twins (Nikki & Brie) & Natalya.
Ο Rusev κέρδισε τον Goldust.
Οι Randy Orton, Ryback & Roman Reigns κέρδισαν τους Seth Rollins, Big Show & Kane.












Φώτο: WWE.com
GIF: ZombieProphet

Raw: Τα γκρέμισε όλα ο Lesnar (videos)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved