Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ: Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστριών

Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ: Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστριών

Στη συνέντευξη Τύπου οι πρωταγωνίστριες μίλησαν για έναν πολύ όμορφο τελικό, που βοήθησε στην πρόοδο του γυναικείου χάντμπολ και για τη δίκαιη νίκη της Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά:

Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια ΠΑΟΚ): «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της κ. Ναϊσίδου και στα κορίτσια της Νέας Ιωνίας για το παιχνίδι τους και για τον τίτλο τους. Θεωρώ ότι εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Και οι δύο ομάδες έκαναν καλό παιχνίδι, αλλά το επιθετικό μας κομμάτι δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους. Λίγο ο κόσμος, ο οποίος ήταν βέβαια καταπληκτικός, λίγο η επιθυμία του να κερδίσεις.

Σοφίας Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέας Ιωνίας): «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τη φίλη μου, Γρηγορία Γκόλια, που δίκαια έφτασαν εδώ που έφτασαν. Οφείλω να ομολογήσω πως μας δυσκόλεψε πολύ ο ΠΑΟΚ και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Η άμυνά μας, η καλή διαχείριση κάποιων καταστάσεων και η επιβολή του ρυθμού μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη. Θέλω να πω ένα «ευχαριστώ» στον κόσμο που φώναξε όμορφα και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα».

Λαμπρίνα Τσάκαλου (πλέι μέικερ Νέας Ιωνίας): «Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο άσχετα με το ποιον υποστήριζαν, έδωσαν διαφορετική ατμόσφαιρα στο γυναικείο. Χρειάζεται να προωθήσουμε το άθλημα. Δείξαμε το πάθος και τη φωτιά που είχαμε στην αρχή του πρωταθλήματος, ώστε φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, ο αγώνας σκληρός και δυνατός παρά το τελικό αποτέλεσμα, το πάθος και τη θέληση που χρειάζονταν
Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, μπορεί να συναντηθούμε και πάλι με τον ΠΑΟΚ, θα είναι το ίδιο δυνατό και σκληρό».

Μάγδα Κεπεσίδου (τερματοφύλακας Νέας Ιωνίας και MVP): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Το κλίμα πολύ ωραίο, οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στη ψυχραιμία, το θέλαμε πάρα πολύ. Ο προσωπικός έρχεται μέσα από τον ομαδικό τίτλο, τώρα πάμε για το νταμπλ. Δεν ξέρω αν έχω παίξει σε άλλο ματς καλύτερα, αλλά εξίσου καλά έχω αγωνιστεί πάλι με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα πέρυσι στο πρωτάθλημα. Όσο πιο καλός ο αντίπαλος, τόσο σε κάνει να παίζεις πιο καλά, ευχαριστώ και τον ΠΑΟΚ

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν μέσα στο παιχνίδι, εγώ ανέβαινα πολύ, χτυπούσε κόκκινο η ψυχολογία μου, άλλος μπορεί να το έπαιρνε αλλιώς. Χάρηκα πάρα πολύ για τον τίτλο της πολυτιμότερης, η διάκριση αυτή σε τελικό κυπέλλου, είναι μεγαλύτερη η ευθύνη, δεν υπάρχει ταβάνι, προσπαθείς όλο και περισσότερο».

Έλσα Μάστακα (πίβοτ ΠΑΟΚ): «Θέλω να συγχαρώ τη Νέα Ιωνία για την κατάκτηση του κυπέλλου. Κάναμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και οι δύο ομάδες, το χαρήκαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, ήμασταν πίσω στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε, όμως, τα ψυχικά αποθέματα και το γυρίσαμε. Στο β' ημίχρονο ήμασταν και πάλι πίσω στο σκορ και είναι γεγονός πως όταν είσαι μονίμως πίσω, τότε δυσκολεύεσαι περισσότερο. Σίγουρα είχαμε και ατυχίες, πολλά συνεχόμενα δοκάρια, δεν μας έβγαιναν οι επιθέσεις, ωστόσο, χαίρομαι που έζησα όλη αυτήν την ατμόσφαιρα. Μπορεί το αποτέλεσμα να με δυσαρεστεί, αλλά έχουμε μέλλον και μπροστά μας το πρωτάθλημα».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved