Στίγγας: «Μακριά από τα πλέι άουτ ο Άρης»

Στίγγας: «Μακριά από τα πλέι άουτ ο Άρης»

Την αποφυγή των πλέι άουτ έθεσε ως πρώτο στόχο του Άρη για φέτος ο MVP της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague, Kάσσανδρος Στίγγας.

«Είναι το πρώτο μου βραβείο από τότε που ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ και είμαι πολύ χαρούμενος. Δικαιώνει τους κόπους πολλών ετών και ειδικά της εφετινής χρονιάς όπου δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσουμε τον Άρη στην κατηγορία. Παρά τα προβλήματα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω και γιατί όχι να αναδειχτώ και πάλι MVP», είπε αρχικά στην ΕΣΑΠ.

Γιατί σου προκάλεσε έκπληξη η διάκριση σου;

«Υπάρχουν άλλες ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον Άρη. Υπάρχει ο ΠΑΟΚ με τον Γκόμεζ και τον Χιμένες που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Αλλά και από την ομάδα μου, ο Καμίνσκι με τον Μαυροβουνιώτη είχαν επίσης καλή εμφάνιση. Mε την Ορεστιάδα ακολουθήσαμε την τακτική που μας είπε ο προπονητής μας και δικαιωθήκαμε. Η ψυχολογία έχει ανέβει στην ομάδα».

Που αφιερώνεις την διάκριση σου;

«Την αφιερώνω στην ομάδα μου που περνάει δύσκολες στιγμές και στην οικογένεια μου που με στηρίζει συνέχεια από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκα με το άθλημα».

Ποιος είναι ο στόχος του Άρη στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Α΄γύρου;

«Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ώστε να αποφύγουμε να είμαστε μέσα στα πλέι άουτ. Ερχεται ένας δύσκολος αγώνας με την Κηφισιά κι εκεί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».



Καιρός: Τα προγνωστικά δεδομένα για το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα - Ο ρόλος του «super El Niño»
Καιρός: Τα προγνωστικά δεδομένα για το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα - Ο ρόλος του «super El Niño»
UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved