Raw: Σύγχυση με Randy Orton (videos+photos)

Raw: Σύγχυση με Randy Orton (videos+photos)

Στην ίδια ομάδα με τον Seth Rollins βρέθηκε o Randy Orton για το main event του σημερινού Raw.

Ο «Viper» επέστρεψε στο WWE μέσω του χθεσινού Fastlane και εναντιώθηκε στους Authority εστιάζοντας στον «Mr. Money in the Bank», αλλά η Stephanie McMahon, παρέα με τους Kane, Big Show και Triple H, του πρότεινε επανένταξη στη φατρία τους ανακοινώνοντας πως μαζί με τον Rollins θα αντιμετωπίσει τους Daniel Bryan και Roman Reigns. Με τη σειρά τους, οι αντίπαλοι στο main event του χθεσινού ppv του κορυφαίου promotion pro-wrestling επιβεβαίωσαν πως είναι πλέον… φίλοι, γεγονός που ευνόησε αποτελεσματική συνεργασία και θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον συγχυσμένο Orton και τον παρτενέρ του.

Στο μεταξύ γνωστοποιήθηκε πως στο επόμενο SmackDown οι Show, Kane και Rollins θα αντιμετωπίσουν ξανά τους Dolph Ziggler, Ryback και Erick Rowan, τους οποίους κέρδισαν σε 6-Man Tag Team Match του χθεσινού Fastlane. Από την πλευρά του, ο Paul Heyman, ως εκπρόσωπος του WWE Heavyweight Champion, Brock Lesnar, θέλησε να προειδοποιήσει τον Reigns για τον πόνο, που θα του προκαλέσει πελάτης του στο main event της WrestleMania 31, ενώ ο John Cena ζήτησε ευκαιρία για ρεβάνς από τον US Champion, Rusev, ο οποίος φάνηκε ευχαριστημένος από το χθεσινό θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον 15-φορές παγκόσμιο πρωταθλητή απορρίπτοντας την πρόταση…

Από εκεί και πέρα ανακοινώθηκε πως οι Luke και Butch των Bushwackers θα εισαχθούν στο WWE Hall of Fame μαζί με τους Randy Savage, Rikishi και Arnold Schwarzenegger, την παραμονή του φετινού «σόου των σόου». Ακόμα, οι νέοι Tag Team Champion, Tyson Kidd και Cesaro δικαίωσαν την ονομασία Professionals κρατώντας τις ζώνες τους με DQ κόντρα στους Usos, που απώλεσαν την ευκαιρία επανάκτησης των τίτλων τους εξαιτίας παρέμβασης της Natalya! Με τη σειρά του, ο Ziggler επιβλήθηκε του Intercontinental Champion, Bad News Barrett, σε Non-Title Match, όσο ο Dean Ambrose τριγυρνούσε με τη ζώνη! Αξίζει να σημειωθεί πως ο R-Truth σχολίασε το συγκεκριμένο ματς.

Κοινοποιήθηκε επίσης πως στη φετινή WrestleMania θα διεξαχθεί νέο Andre the Giant Memorial Battle Royal, στο οποίο δήλωσε ήδη συμμετοχή ο Miz, ο οποίος ενημερώθηκε και για τις φιλοδοξίες του Damien Sandow. Στο συγκεκριμένο ματς θα πάρει μέρος και ο αδικημένος του πρόσφατου Royal Rumble, Curtis Axel, ο οποίος απόψε έχασε από τον Ryback, που αποτέλεσε τον τρίτο συμμετέχοντα της διαμορφωμένης αναμέτρησης. Επίσης, ο Bray Wyatt δήλωσε έτοιμος για ματς με τον Undertaker στο κεντρικό σόου του WWE, αν και εκκρεμεί απάντηση του «Phenom».

Μέσα σε όλα, ο Jack Swagger απέσπασε τη στήριξη του Dusty Rhodes, πριν κερδίσει τον Stardust, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνέλθει μετά την αμφιλεγόμενη ήττα του από τον ετεροθαλή αδερφό του, Goldust, στο χθεσινό Fastlane. Τέλος, οι Bellas κατέβαλαν τις Paige και Emma, ενώ οι Prime Time Players ανέκοψαν… προσωρινά την ανοδική πορεία των Ascension.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Dolph Ziggler κέρδισε τον Bad News Barrett.
Οι Prime Time Players (Titus O’ Neil & Darren Young) κέρδισαν τους Ascension (Konnor & Viktor).
Οι Usos (Jimmy & Jey) κέρδισαν τους Cesaro & Tyson Kidd με DQ.
O Jack Swagger κέρδισε τον Stardust.
Οι Bellas (Nikki & Brie) κέρδισαν τις Paige & Emma.
O Ryback κέρδισε τον Curtis Axel.
Οι Daniel Bryan & Roman Reigns κέρδισαν τους Randy Orton & Seth Rollins.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα της WrestleMania 31:
WWE Heavyweight Championship
Brock Lesnar (c) vs Roman Reigns

Triple H vs Sting

Andre the Giant Memorial Battle Royal
1-Miz
2-Curtis Axel
3-Ryback














Φώτο: WWE.com

Raw: Σύγχυση με Randy Orton (videos+photos)



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved