Κύπελλο Χάντμπολ: Μετάθεση του τελικού

Κύπελλο Χάντμπολ: Μετάθεση του τελικού

Η ΟΧΕ στη συνεδρίασή της αποφάσισε να μεταθέσει τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ανδρών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο (28/02, 01/03).

Την απόφαση της μετάθεσης του τελικού του κυπέλλου ανδρών αποφάσισε το διοικητική συμβούλιο της ομοσπονδίας χάντμπολ στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης. Η νέα ημερομηνία του καταληκτικού αγώνα δεν ανακοινώθηκε, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν και αλλαγές στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας.

Οι αποφάσεις της ΟΧΕ:

«Συγκλήθηκε σήμερα εκτάκτως το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και στην 7η συνεδρίαση του, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις του Προέδρου της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάση Νικολίτσα και των μελών Νίκου Κορρέ και Ευθύμιου Βλάχου.

-Η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας –που θα έχει διετή θητεία- συγκροτήθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Σωτήρης Μίγκας, Μέλη: Γιώργος Μπεμπέτσος, Γιάννης Μεϊμαρίδης.

-Αναβάλλεται ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28/2-1/3. Η νέα ημερομηνία του Τελικού θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αφού διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα.

-Το Σαββατοκύριακο 28/2-1/3 θα πραγματοποιηθεί η 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και οι υπόλοιπες αγωνιστικές έπονται ως εξής: 20η (7/3), 21η (14/3), 22η (21/3)»

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ, Σωτήρης Μίγκας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε την συνεργασία όλων των φορέων του αθλήματος, παραγόντων, προπονητών, αθλητών, διαιτητών, παρατηρητών. Σε αυτό που στοχεύει η καινούργια ΚΕΔ είναι η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση της ελληνικής διαιτησίας και η πλήρης διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε οι διαιτητές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας να παίζουν 50-50 και να είναι άρτια προετοιμασμένοι και καταρτισμένοι.»



Μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Αντίνο, στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Αντίνο, στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/07): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός - Μπράγκα
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/07): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός - Μπράγκα
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πρώτη «μάχη» για την Εθνική πόλο Ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πρώτη «μάχη» για την Εθνική πόλο Ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο
Ιστιοπλοΐα: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες σε τρεις διοργανώσεις
Ιστιοπλοΐα: Σάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες σε τρεις διοργανώσεις
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved