Raw: Χριστούγεννα με Hulk Hogan (videos+photos)

Raw: Χριστούγεννα με Hulk Hogan (videos+photos)

Με χαρούμενο κλίμα και με GM τον Hulk Hogan κύλησε το τελευταίο εβδομαδιαίο Raw του WWE πριν από τα Χριστούγεννα.

Κοινοποιήθηκε επίσης πως ο «Hulkster», ο οποίος στην προκειμένη ντύθηκε Άγιος Βασίλης, θα αναλάβει αντίστοιχα καθήκοντα στο SmackDown της τρέχουσας εβδομάδας, το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε χθες, ενώ στο επόμενο Raw, το τελευταίο του 2014, οι Christian και Edge θα αποτελέσουν τους GM. Πάντως, η παρουσία του Hogan στο σημερινό τρίωρο σόου ήταν τυπική, καθώς ανακοίνωσε μονάχα νέο ματς του John Cena με τον Seth Rollins, στο οποίο επικράτησε ο 15-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ξεπερνώντας και τους J&J του «Mr. Money in the Bank».

Από εκεί και πέρα, ο Intercontinental Champion, Dolph Ziggler, διατήρησε τον τίτλο του κερδίζοντας τον Luke Harper σε πανέμορφη αναμέτρηση, που ακολουθήθηκε από απολογισμό του υπερήφανου «Showoff» για το 2014! Ακόμα, οι Bray Wyatt επικράτησε του Dean Ambrose σε 20άλεπτο Street Fight, το οποίο επέκτεινε την αντιπαλότητά των δύο Superstars και αποτέλεσε το main event του Raw. Μέσα σε όλα, ο Roman Reigns «άρπαξε» νίκη εναντίον του Big Show με countout, ενώ ο Ryback επιτέθηκε με αποτελεσματικό τρόπο στον US Champion, Rusev, ο οποίος μαζί με τη Lana πρόλαβε να δώσει το παρών σε «Piper’s Pit» του παλαίμαχου Roddy Piper.

Ακόμα, η Rosa Mendes βοήθησε τον Fandango να πάρει απρόσμενη και εύκολη νίκη εναντίον του Jack Swagger, ενώ εξίσου άκοπα ο R-Truth επιβλήθηκε του Adam Rose, του οποίου η προσοχή αποσπάστηκε από γενικευμένη αναστάτωση στις τάξεις των Rosebuds του. Αντίθετα, οι New Day αρκέστηκαν σε παρουσία σε προωθητικό βίντεο, αλλά ανακοινώθηκε πως στο αυριανό Main Event o Big E. Θα αντιμετωπίσει τον Goldust, ο οποίος μαζί με τον Stardust ζήτησε απόψε Handicap Match με τους Los Matadores και El Torito, που δεν κύλησε με βάση το πλάνο των πρώην Tag Team Champions.

Οι νυν Tag Team Champions, Miz και Damien Sandow, ασχολήθηκαν εκ νέου με τους νευριασμένους Usos στο πλαίσιο νίκης του «Awesome» εναντίον του Jey Uso, ενώ ο Tyson Kidd στάθηκε για μία ακόμα φορά στο πλευρό της Natalya με απολαυστικό τρόπο, όσο η σύντροφός του ξάφνιασε την Brie Bella εξασφαλίζοντας θετικό αποτέλεσμα με «roll-up». Τέλος έγινε 6-Divas Tag Team Match χριστουγεννιάτικων χρωμάτων, στο οποίο επικράτησε η τριάδα των Naomi, Alicia Fox και Emma, ενώ προβλήθηκε νέο βίντεο για τους Ascension.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο John Cena κέρδισε τον Seth Rollins.
O Fandango κέρδισε τον Jack Swagger.
O R-Truth κέρδισε τον Adam Rose.
O Roman Reigns κέρδισε τον Big Show με countout.
H Natalya κέρδισε την Brie Bella.
Οι Los Matadores (Diego & Fernando) & El Torito κέρδισαν τους Goldust & Stardust.
O Dolph Ziggler κέρδισε τον Luke Harper.
Οι Alicia Fox, Naomi & Emma κέρδισαν τις Cameron, Summer Rae & Paige.
Ο Miz κέρδισε τον Jey Uso.
O Bray Wyatt κέρδισε τον Dean Ambrose.










Φώτο: WWE.com

Raw: Χριστούγεννα με Hulk Hogan (videos+photos)



Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved