Raw: Στο κλουβί ο Brock Lesnar! (videos+photos)

Raw: Στο κλουβί ο Brock Lesnar! (videos+photos)

Εξολόθρευσε ό,τι βρήκε μπροστά του ο WWE Heavyweight Champion, Brock Lesnar, επιστρέφοντας στη δράση μέσω του εβδομαδιαίου Raw.

Αρχικά διέλυσε τον έκτακτο GM του Raw, Chris Jericho, ο οποίος θέλησε να αντιμετωπίσει τον Paul Heyman σε Street Fight Match εκμεταλλευόμενος τις προσωρινές εξουσίες του, ενώ στη συνέχεια παρενέβη σε Steel Cage Match του αντιπάλου του στο Royal Rumble, John Cena, με τον Seth Rollins! Μάλιστα ευνόησε νίκη του «Mr. Money in the Bank» εισβάλλοντας στο κλουβί. Θυμίζουμε πως στο χθεσινό Tables, Ladders and Chairs… and Stairs, o Roman Reigns παρενέβη υπέρ του 15-φορές παγκόσμιου πρωταθλητή σε αναμέτρηση με τον Rollins, αλλά στην προκειμένη αναλώθηκε σε promo με τον Big Show, ο οποίος αποτέλεσε τον πραγματικό στόχο του στο χθεσινό ppv του WWE.

Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο Reigns θα πάρει μέρος στο 30-Man Royal Rumble και πως θα πάρει ματς στο αυριανό SmackDown, που εκτάκτως θα προβληθεί ζωντανά. Από εκεί και πέρα, βοήθησε τον Jericho, ο οποίος απαίτησε, αλλά δεν πήρε το Slammy, που παρέλαβε για λογαριασμό του ο Fandango στο προηγούμενο Raw. Πάντως, ο «Y2J» πρόλαβε να φιλοξενήσει τον Rusev και τη Lana σε «Highlight Reel», το οποίο διακόπηκε από τον Ryback, που άνοιξε κόντρα με τον Βούλγαρο Superstar. Με τη σειρά του, ο Show συνεργάστηκε με τον Luke Harper και «καθάρισε» Tag Team Match εναντίον του Erick Rowan κι του Intercontinental Champion, Dolph Ziggler.

Όσον αφορά τους Dean Ambrose και Bray Wyatt, οι δύο main eventers του χθεσινού ppv του κορυφαίου promotion pro-wrestling δεν έδωσαν το παρών στο Raw, αλλά γνωστοποιήθηκε πως θα επιστρέψουν μέσω του αυριανού SmackDown, ενώ κοινοποιήθηκε επίσης πως ο Hulk Hogan θα αναλάβει χρέη έκτακτου GM στο επόμενο Raw. Πέρα από το SmackDown, αύριο θα προβληθεί το Main Event, στο οποίο θα αναμετρηθούν οι Kane και Rowan μετά τη σημερινή επιβλητική νίκη του «Devil’s Favorite Demon» σε βάρος του Adam Rose, που συνδυάστηκε και με «τιμωρία» του… λαγού του ηττημένου.

Επίσης στο αυριανό Main Event, oι Tag Team Champions, Miz και Damien Sandow, θα φιλοξενήσουν τη Naomi σε «Miz TV», αλλά σήμερα ο σύζυγος της καλεσμένης, Jimmy Uso, πρόσφερε μάθημα στον Miz με τη βοήθεια του δίδυμου αδερφού του. Ακόμα, ο Stardust άλλαξε εκ νέου εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό του, Goldust, από τους New Day, όπως συνέβη στο kickoff του Tables, Ladders and Chairs… and Stairs, ενώ σε Divas Tag Team Match, η Natalya και η Alicia Fox κατέβαλαν τις Bellas. Τέλος προβλήθηκε νέο προωθητικό βίντεο για τους Ascension του NXT.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Οι Big Show & Luke Harper κέρδισαν τους Dolph Ziggler & Erick Rowan.
Οι Natalya & Alicia Fox κέρδισαν τις Bellas (Nikki & Brie).
Οι Big E. & Xavier Woods κέρδισαν τους Goldust & Stardust.
O Kane κέρδισε τον Adam Rose.
O Jimmy Uso κέρδισε τον Miz.
O Seth Rollins κέρδισε τον John Cena.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Royal Rumble:
WWE Heavyweight Championship
Brock Lesnar (c) vs John Cena

30-Man Royal Rumble Match
1-Roman Reigns


Φώτο: WWE.com

Raw: Στο κλουβί ο Brock Lesnar! (videos+photos)



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved