Ολυμπιακός: Η προπόνηση στη Γερμανία (photos)

Ολυμπιακός: Η προπόνηση στη Γερμανία (photos)

Στο Φρίντρισχάφεν της Γερμανίας, όπου την Τετάρτη (3/12, 21:00, ΟTE Sport 6) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ Βόλεϊ Ανδρών βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχοι που ξεκίνησαν με διπλό τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις θα «κυνηγήσουν» τη δεύτερη νίκη τους και μάλιστα εκτός έδρας, αφού μεσολάβησε η ήττα στο Ρέντη από την Ρώσικη, Ζενίτ Καζάν.

Η προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Φρίντρισχάφεν ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Ρέντη, και από την Τρίτη μεταφέρθηκε σε... γερμανικό έδαφος.
Το βράδυ της Τρίτης (02/12) ο Ολυμπιακός προπονήθηκε χωρίς απρόοπτα στο γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση (11:00-12:00),την Τετάρτη (03/12) την προετοιμασία του.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Κώστας Χριστοφιδέλης και Κάρσον Κλαρκ λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και τις θέσεις τους έχουν πάρει οι Νίκος Σμαραγδής και Χρήστος Βολουδάκης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο, σίγουρα εμείς είμαστε πιο ελεύθεροι από ότι οι Γερμανοί. Η Φρίντρισχάφεν θεωρώ ότι σε αυτή την αναμέτρηση παίζει με την πλάτη στον τοίχο και θα έχει αυτή το άγχος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε ελεύθερα πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι».

O κεντρικός του Ολυμπιακού, Νίκος Σμαραγδής, τόνισε: «Πάμε στη Γερμανία σε μια δύσκολη έδρα για να διεκδικήσουμε τη νίκη εκεί πέρα και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι αυτά που βοηθάνε ώστε να κρατάμε την ψυχολογία μας ψηλά. Έχουμε αποδείξει ότι βγαίνει η δουλειά μέσα στο γήπεδο και θέλουμε τα αποτελέσματα τα οποία είναι το κλειδί για δύσκολα παιχνίδια που έρχονται στη συνέχεια».

Δείτε τις φωτογραφίες:



Ιστιοπλοΐα: Με τη συμμετοχή 10 Ελλήνων οι Βαλκανικοί αγώνες της Βουλγαρίας
Ιστιοπλοΐα: Με τη συμμετοχή 10 Ελλήνων οι Βαλκανικοί αγώνες της Βουλγαρίας
Βαθμολογία Euroleague: Ανέβηκε στο 3-1 ο Παναθηναϊκός AKTOR – Highlights κι αποτελέσματα
Βαθμολογία Euroleague: Ανέβηκε στο 3-1 ο Παναθηναϊκός AKTOR – Highlights κι αποτελέσματα
Χολμς: «Χαρούμενος που βοήθησα για τη νίκη – Αρχίζουμε να αποκτάμε “χημεία”»
Χολμς: «Χαρούμενος που βοήθησα για τη νίκη – Αρχίζουμε να αποκτάμε “χημεία”»
Περιστέρι: Ομάδα και κόσμος για την 4η σερί νίκη!
Περιστέρι: Ομάδα και κόσμος για την 4η σερί νίκη!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved