Raw: Εσωτερικά προβλήματα για Authority (photos+videos)

Raw: Εσωτερικά προβλήματα για Authority (photos+videos)

Στο main event του επερχόμενου Survivor Series επικεντρώθηκε το εβδομαδιαίο Raw, καθώς αμφότερες οι ομάδες στελέχωσαν το σημαντικότερο κομμάτι της πεντάδας τους.

Από το ξεκίνημα του τρίωρου σόου του WWE, o John Cena ως αρχηγός της Team Cena προσπάθησε να εξασφαλίσει τον Ryback, αλλά ο τελευταίος προτίμησε την ένταξη στην Team Authority, πριν αναπτύξει λεκτική κόντρα με τον Mark Henry, που εντάχθηκε στην ομάδα των Authority δίπλα στους Seth Rollins και Kane, ενώ με την κίνησή του ουσιαστικά απέκλεισε τον Ryback από την πεντάδα. Ακολούθησε, όμως, ανεπίσημη ένταξη του Luke Harper, ο οποίος εξολόθρευσε τον Intercontinental Champion, Dolph Ziggler, στο τέλος του Raw, όταν προκλήθηκε χάος στο ρινγκ έπειτα από νίκη του Cena σε βάρος του Ryback με DQ.

Στο μεταξύ ο Ziggler αποτέλεσε στόχο του «World’s Strongest Man» ύστερα από μεταξύ τους ματς, στο οποίο πήρε τη νίκη με DQ λόγω των άγριων διαθέσεων του Henry. Από την πλευρά του, ο Big Show εναντιώθηκε στον έτερο γιγαντόσωμο Superstar, ώστε να επεκτείνει την κόντρα με τον πρώην παρτενέρ του και να ενταχθεί στην Team Cena, όπου βρέθηκε και ο Sheamus, o οποίος ηττήθηκε από τον US Champion, Rusev, με countout σε άλλο αποψινό ματς, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει παρέμβαση των ανθρώπων της φατρίας του Triple H, που πρόσθεσε έτσι τον προστατευόμενο της Lana στην πεντάδα του.

Από την πλευρά του, ο Rollins, «Mr. Money in the Bank», επικράτησε του Jack Swagger, ενώ κατά τη διάρκεια του σόου γνωστοποιήθηκε πως στο επόμενο SmackDown οι HHH και Stephanie McMahon θα είναι καλεσμένοι στο «Highlight Reel» του Chris Jericho. Ανακοινώθηκε επίσης πως ο Dean Ambrose θα αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt στο Survivor Series. Μάλιστα, αμφότεροι ενίσχυσαν την κόντρα τους με διαδοχικά promos, ενώ πριν από την έναρξη του Raw κοινοποιήθηκε πως η Diva’s Champion, AJ, θα βρεθεί απέναντι στη Nikki Bella, στο επόμενο ppv του κορυφαίου promotion pro-wrestling.

Μάλιστα, η Nikki έστειλε τη δίδυμη και δούλα της, Brie, σε ματς με την βραχύσωμη πρωταθλήτρια θέλοντας να προκαλέσει ζημιά στην επερχόμενη αντίπαλό της, αλλά η αδερφή της ηττήθηκε και υποχρεώθηκε να περάσει η ίδια «Rack Attack» στην AJ, ενώ η Paige κατέβαλε την Alicia Fox. Ακόμα, οι Miz και Damien Sandow επιβλήθηκαν των Los Matadores χάρη σε αντικανονική συνεργασία τους, ενώ ο… λαγός του Adam Rose στάθηκε κανονικά δίπλα στους υπόλοιπους Rosebuds, παρά τσακωμό με τον αρχηγό της παρέας στο προηγούμενο SmackDown, που επικράτησε του Tyson Kidd. Τέλος, ο Kofi Kingston παρουσιάστηκε με νέο gimmick δίπλα στον ανανεωμένο Xavier Woods.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ο Seth Rollins κέρδισε τον Jack Swagger.
Η Paige κέρδισε την Alicia Fox.
O Rusev κέρδισε τον Sheamus με countout.
Οι Miz & Damien Sandow κέρδισαν τους Los Matadores (Diego & Fernando).
O Dolph Ziggler κέρδισε τον Mark Henry με DQ.
Η AJ κέρδισε την Brie Bella.
O Adam Rose κέρδισε τον Tyson Kidd.
O John Cena κέρδισε τον Ryback με DQ.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Survivor Series:
Traditional Survivor Series Elimination Match
Team Cena (John Cena, Dolph Ziggler, Big Show, Sheamus & άλλος ένας) vs Team Authority (Seth Rollins, Kane, Rusev, Mark Henry & άλλος ένας)

Diva’s Championship
AJ (c) vs Nikki Bella

Dean Ambrose vs Bray Wyatt










Φώτο: WWE.com



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved