Raw: Πρόωρη σύγκρουση Cena με Ambrose (photos+videos)

Raw: Πρόωρη σύγκρουση Cena με Ambrose (photos+videos)

Στο εβδομαδιαίο Raw μεταφέρθηκε το ματς του John Cena με τον Dean Ambrose, που αρχικά ορίστηκε στο επερχόμενο Hell in a Cell.

Σε πρώτο βαθμό, οι Authority μέσω των Triple H και Stephanie McMahon όρισαν Triple Threat Tag Team Match του Cena με τον «Lunatic Fridge» εναντίον των Usos και των Tag Team Champions, Goldust και Stardust. Αιφνιδιάστηκαν, όμως, από την αποτελεσματική συνεργασία του 15-φορές παγκοσμίου πρωταθλητή και του Ambrose, οπότε επίσπευσαν το No Holds Barred Contract on a Pole ανακοινώνοντας πως θα συγκρουστούν στο main event του τρίωρου σόου του WWE, ώστε να καθοριστεί άμεσα ο αντίπαλος του Seth Rollins στο επερχόμενο ppv του κορυφαίου promotion pro-wrestling. Μάλιστα, ο «Mr. Money in the Bank» παρακολούθησε από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Authority.

To παρών έδωσε και ο Randy Orton, ο οποίος στο μεσοδιάστημα ενημερώθηκε πως θα αντιμετωπίσει τον ηττημένου του παραπάνω ματς στο HIAC και επικράτησε του Intercontinental Champion, Dolph Ziggler, σε Non-Title Match. Εν τέλει, ο «Viper» επιτέθηκε στον Cena ευνοώντας τη νίκη του πρώην US Champion και φανερώνοντας προτίμηση για τον αντίπαλό του στο επόμενο ppv του WWE. Από την πλευρά του, ο Cesaro έδειξε χαρούμενος από την ήττα του Ziggler στα «χέρια» του «Apex Predator», ο οποίος πρόλαβε επίσης να παρακολουθήσει τον Rollins να επικρατεί του Jack Swagger, ενώ ο Orton δεν παρέλειψε να περάσει «RKO» και στον «Real American» του Zeb Colter.

Ακόμα, ο Rusev πήρε μεν νίκη σε βάρος του Big Show, αλλά τις… έφαγε από τον «World’s Largest Athlete» και τον Mark Henry, ο οποίος παρενέβη στην αναμέτρηση προκαλώντας DQ κατά του φίλου του, ενέργεια που δημιούργησε τριγμούς στη σχέση των δύο γιγαντόσωμων Superstars. Στο μεταξύ, ο Miz εκμεταλλεύτηκε καταλυτική παρέμβαση του Damien Sandow, ώστε να κερδίσει με countout τον US Champion, Sheamus, που αποτέλεσε εκ νέου θύμα της συγκεκριμένης δυάδας, ενώ ανακοινώθηκε πως στο επόμενο SmackDown o Ιρλανδός Superstar θα συμμαχήσει με τους Usos, ώστε να αντιμετωπίσει τον «Awesome One» και τους Tag Team Champions.

Στα των Divas, η Diva’s Champion, AJ, κλήθηκε να διαλέξει παρτενέρ μετά την αποχώρησή της σε Tag Team Match του προηγούμενου Raw, όπου υποτίθεται πως συνεργάστηκε με την Emma. Επέλεξε τη Layla, με τη βοήθεια της οποίας επιβλήθηκε των Paige και Alicia Fox, αλλά με το πέρας της αναμέτρησης φανέρωσε τη βίαιη διάθεσή της με επίθεση στην παρτενέρ της. Τέλος, η Nene Leakes, ειδική καλεσμένη του σημερινού σόου, χάρηκε από τη νίκη των Brie Bella, Natalya και Naomi επί των Nikki Bella, Summer Rae και Cameron, ενώ οι Wyatt Family αρκέστηκαν εκ νέου σε promo μέσω βίντεο.

Δείτε highlights στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE.

Και ολόκληρο το σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Οι John Cena & Dean Ambrose κέρδισαν τους Goldust & Stardust και Usos (Jimmy & Jey).
Οι AJ & Layla κέρδισαν τις Paige & Alicia Fox.
O Randy Orton κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Seth Rollins κέρδισε τον Jack Swagger.
O Rusev κέρδισε τον Big Show με DQ.
O Miz κέρδισε τον Sheamus με countout.
Οι Brie Bella, Natalya & Naomi κέρδισαν τις Nikki Bella, Cameron & Summer Rae.
O Dean Ambrose κέρδισε τον John Cena.

Και το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Hell in a Cell:
Hell in a Cell Match
Dean Ambrose vs Seth Rollins

Hell in a Cell Match
John Cena vs Randy Orton

Φώτο: WWE.com



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved