NFL: «Χοντρή» αποζημίωση για Brent Celek

NFL: «Χοντρή» αποζημίωση για Brent Celek

Πέντε αθλητές βορειοαμερικανικών λιγκών δικαιώθηκαν νομικά και εξασφάλισαν πάνω από 7.5 εκατομμύρια δολάρια από την SunTrust Bank.

Ο Brent Celek (tight end) των Φιλαδέλφεια Ιγκλς του NFL και ο Jason Terry των Χιούστον Ρόκετς του NBA ήταν ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι κατηγόρησαν την τράπεζα για αθέμιτη χρήση επενδύσεών τους. Συγκεκριμένα, αποζημίωση 3.3 εκατομμυρίων δολαρίων πήρε ο Kevin Curtis και 1.9 εκατομμύρια ο A.J. Feeley, πρώην παίκτες των Ιγκλς, ενώ ο Terry εξασφάλισε 1.8 εκατομμύρια και ο Celek 50,000 δολάρια. Ακόμα, η Heather Mitts, άλλοτε παίκτρια ποδοσφαίρου και σύζυγος του Feeley, κέρδισε 255,000 δολάρια. Παράλληλα, οι ομάδες του NFL συνέχισαν την προετοιμασίας τους για τα υπόλοιπα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Στα των Αριζόνα Κάρντιναλς, ο προπονητής, Bruce Arians, ανακοίνωσε ότι ο Carson Palmer (quarterback) θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο ματς λόγω τραυματισμού στον ώμο, οπότε θα συνεχίσει στη θέση του ο Drew Stanton (quarterback), ενώ o John Abraham (linebacker) προστέθηκε στον κατάλογο μόνιμων τραυματιών. Τέλος, οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς εκτίμησαν πως ο Josh McCown (quarterback) θα μείνει έξω για αρκετές εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα, ενώ ο Dion Jordan (defensive end) των Μαϊαμι Ντόλφινς τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών έχοντας μόλις εκτίσει προγενέστερη αντίστοιχη ποινή.

Δείτε όλους τους τραυματίες ενόψει της 3ης αγωνιστικής στην επίσημη ιστοσελίδα του NFL.



Μεταγραφές: Έρχεται… καυτός Γενάρης για το Big-4
Μεταγραφές: Έρχεται… καυτός Γενάρης για το Big-4
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τελικός Super Cup στο βόλεϊ μετά από 16 χρόνια!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τελικός Super Cup στο βόλεϊ μετά από 16 χρόνια!
Οι «ερυθρόλευκες» ευχές για Καλά Χριστούγεννα σε πολλές γλώσσες
Οι «ερυθρόλευκες» ευχές για Καλά Χριστούγεννα σε πολλές γλώσσες
Μεταγραφές, Άρης: Στην τελική… ευθεία για την απόκτηση του Χόνγκλα
Μεταγραφές, Άρης: Στην τελική… ευθεία για την απόκτηση του Χόνγκλα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved