Ελγκέτα: «Πάει καλά η ΑΕΚ»

Ελγκέτα: «Πάει καλά η ΑΕΚ»

Το τρίτο φιλικό της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έδωσε η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» νίκησε με 2-1 σετ (26-28, 25-18, 25-17) την ομάδα του Πανερυθραϊκού, στη Νέα Ερυθραία, με τον προπονητή της Χόρχε Ελγκέτα να μένει ικανοποιημένος: «Συνεχίζουμε τις δυνατές προπονήσεις σε συνδυασμό με τα φιλικά, προκειμένου να φθάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης πριν από τα επίσημα ματς. Τα αποτελέσματα σε αυτή τη φάση δεν έχουν σημασία για εμένα. Πάμε καλά, αλλά θέλουμε πολύ χρόνο ακόμη για να είμαστε 100% έτοιμοι. Η ομάδα, πάντως, δένει σιγά σιγά».

Η ΑΕΚ θα δώσει και νέο φιλικό αύριο (20/09, 19.00), στην Αργυρούπολη με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Ο Χόρχε Ελγκέτα αναμένεται να μην έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ανδρέα Ανδρεάδη. «Χαίρομαι που ο Γκούζντα επέστρεψε. Όταν θα είναι απόλυτα καλά θα μας βοηθήσει πολύ. Ο Ανδρεάδης δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Απλώς θα τον ξεκουράσουμε λίγο... », συμπλήρωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

ΑΕΚ (Eλγκέτα): Ανδρέαδης, Παγιάν, Πέτρογλου, Ραντούνοβιτς, Κρίνιτς, Μπουρκόφσκι / Παπαδημητρίου (λ).
Πανερυθραϊκός (Λάιος): Κρέτσης, Μανιόπουλος, Λυκούρεσης, Παπακυριάκου, Κούνας, Μπαρούτας / Αχιλλεόπουλος (λ), Βασίλης Κωστόπουλος, Γιώργος Κωστόπουλος, Ρεζκ, Τσαδήμας.



Τένις: Η κλήρωση της Σάκκαρη για τη Μαδρίτη
Τένις: Η κλήρωση της Σάκκαρη για τη Μαδρίτη
Μεντιλίμπαρ: «Σκοράραμε πρώτοι κι αυτό έκρινε το ματς»
Μεντιλίμπαρ: «Σκοράραμε πρώτοι κι αυτό έκρινε το ματς»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα highlights του ντέρμπι - Βίντεο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα highlights του ντέρμπι - Βίντεο
Μπενίτεθ: «Ένα δικό μας λάθος άλλαξε τα πάντα»
Μπενίτεθ: «Ένα δικό μας λάθος άλλαξε τα πάντα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved