Ευρωπαϊκό Βερολίνου / Κολύμβηση: Μπορούσε πιο γρήγορα ο Βαζαίος

Ευρωπαϊκό Βερολίνου / Κολύμβηση: Μπορούσε πιο γρήγορα ο Βαζαίος

Ακόμα καλύτερα θα μπορούσε να τα είχε πάει στα 200μ μικτής ατομικής (2:00.45) από το ρεκόρ που έκανε, όπως δήλωσε ο 20χρονος κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης, Ανδρέας Βαζαίος, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου του Βερολίνου.

Αναλυτικά, τα λόγια του:

«Έκανα την προσπάθειά μου, έκανα το ρεκόρ μου, σίγουρα μπορούσα  να κολυμπήσω ακόμα πιο γρήγορα, αλλά δεν έβγαινε, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν έβγαινε πιο κάτω. Εντάξει, δεν πειράζει, έχω κι άλλα αγωνίσματα για να προσπαθήσω, ήθελα τόσο πολύ να περάσω στον τελικό, αλλά και το γεγονός ότι έφτασα εδώ και το πάλεψα είναι επιτυχία για εμένα. Απλά από ότι φάνηκε κι από τα αποτελέσματα κι από την προετοιμασία μου, ήμουν έτοιμος να πάω πιο γρήγορα. Δεν ξέρω αγχώθηκα, δεν πίστεψα τόσο πολύ μέσα στην κούρσα, δεν ξέρω τι φταίει.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω την πρωινή με την απογευματινή κούρσα, τη δεδομένη στιγμή έκανα αυτό που μπορούσα, δεν αλλάζει. Σίγουρα αυτές οι στιγμές σε δυναμώνουν, αλλά μένει η πίκρα να αποκλείεσαι για λίγο. Τελικά όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όταν θα τελειώσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα κάτσω με τους προπονητές μου να κάνουμε έναν απολογισμό και να προετοιμαστώ για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν.

Σήμερα  έζησα μια μεγάλη εμπειρία κι επειδή δεν προκρίθηκα στον τελικό, δεν σημαίνει ότι πετώ στα σκουπίδια ότι έκανα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου τον ΑΝΟ Αργυρούπολης και την πρόεδρο την κ. Κική Κοντογιάννη που μας βοηθούν να έχουμε ένα καλό κολυμβητήριο σε συνεργασία με τον δήμο, και σίγουρα τους προπονητές μου που με πιστεύουν και με βοηθούν».  



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved