Εθνική Βόλεϊ Νεανίδων: Για την υπέρβαση

Εθνική Βόλεϊ Νεανίδων: Για την υπέρβαση

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της δίνει την Τετάρτη (20/8, 16:30) η Εθνική Βόλεϊ Νεανίδων, η οποία αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία στο Ταρτού της Εσθονίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχοντας κάνει μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό τουρνουά, έχει καταφέρει με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια να διεκδικεί πολύ υψηλούς στόχους από την είσοδο στην οχτάδα μέχρι ακόμα και την πρόκριση στα ημιτελικά!

Συγκεκριμένα κόντρα στην Βουλγαρία αύριο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων η Εθνική με νίκη εξασφαλίζει 100% μία θέση στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ ταυτόχρονα γίνεται το φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα ημιτελικά.
Σε διαφορετική περίπτωση που η Εθνική χάσει, τότε θα χρειαστεί οπωσδήποτε αποτέλεσμα κόντρα στην Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική για να συνεχίσει στα ματς 5-8 και να μην επιστρέψει πρόωρα την Παρασκευή στην πατρίδα.

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί καθώς και αθλήτριες της ομάδας μιλούν για την αναμέτρηση με την Βουλγαρία:

«Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Κώστας Παπαδόπουλος (Ομοσπονδιακός Νεανίδων): «Η Βουλγαρία είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Η μεγαλύτερη δύναμη της είναι στις άκρες με μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου που διαθέτει. Εμείς θα κάνουμε τα πλάνα και τα σχέδια μας, αλλά το σημαντικό είναι να πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης μας. Είναι φανερό ότι στον όμιλο είναι όλα ανοιχτά. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Εμείς δεν αλλάζουμε την τακτική μας, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, δεν κοιτάμε μακριά. Είναι αλήθεια ότι είμαστε εντός πλάνου και η τύχη μας εξαρτάται από εμάς».

Γιάννης Καλμαζίδης (Ομοσπονδιακός Γυναικών): «Αυτό που ζητάμε είναι να κάνουμε όσο καλύτερο παιχνίδι μπορούμε. Κάναμε μία πολύ καλή αρχή κόντρα στην Τσεχία, στην συνέχεια είχαμε ένα κακό ματς κόντρα στην Σερβία που είναι το φαβορί του ομίλου, ενώ στο 3ο ματς κόντρα στην Εσθονία νιώθαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα η δύσκολα. Δεν κάναμε πολύ καλό ματς, αλλά παίξαμε όσο χρειάστηκε για το τρίποντο. Τώρα καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Βουλγαρία, παρότι μέχρι στιγμής στο Ευρωπαϊκό δεν έχει δείξει την δυναμική της. Την αντιμετωπίσαμε και πρόσφατα στο Βαλκανικό και πήραμε μία γεύση από την αξία της».

Ειρήνη Κοκκινάκη (διεθνής λίμπερο): «Επιθυμούμαι δύο νίκες και πιστεύω ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνατότητες για να το πετύχουμε. Το 95% κάθε αγώνα είναι μέσα μας, η δύναμη που πηγάζει από εμάς. Θα ακολουθήσουμε και τις οδηγίες του προπονητή και θα είμαστε έτοιμες. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Σερβία είμαστε πολύ καλά, έχουμε βρει τον ρυθμό μας».

Χαρά Παπαδοπούλου (διεθνής πασαδόρος): «Σίγουρα σε κάθε ματς πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να βάζουμε μακρινούς στόχους. Η Βουλγαρία έχει μία σπουδαία παίκτρια (Ντιμίτροβα) στα άκρα. Θα επικεντρωθούμε πάνω της, αλλά και σε όλη την ομάδα. Σίγουρα έχουν κίνητρο γιατί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά και εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο».



NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved