Χάντμπολ: Προβάρει το… στέμμα η ΑΕΚ

Χάντμπολ: Προβάρει το… στέμμα η ΑΕΚ

Η Ένωση υποδέχτηκε τον Διομήδη Άργους κι επικρατώντας με 31-28 στην παράταση κάνοντας το 1-0 στους τελικούς

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου για ακόμη μια χρονιά στην Α1 χάντμπολ των ανδρών βρίσκεται η ΑΕΚ μετά το πρώτο ματς των τελικών με τον Διομήδη Άργους που διεξήχθη στο κλειστό της Κυψέλης.

Παρά  το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν σταθερά στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη βελτιώνοντας την αμυντική τους λειτουργία πήραν το προβάδισμα. Ωστόσο, η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με τις δυο ομάδες ισόπαλες 25-25 και τα πάντα ξεκαθάρισαν στην παράταση. Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν κρατούσαν στον έξτρα χρόνο σταθερά την πρωτοπορία και κατάφεραν να κάνουν το 1-0 στις νίκες επικρατώντας με 31-28.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-5, 5-8, 8-11, 11-12, 12-15 (ημχ.), 16-16, 18-17, 20-20, 24-21, 24-22, 25-25, 28-26, 31-28

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 8, Μπακαούκας 4, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 5, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς, Νικολαϊδης, Σανίκης 4, Αλβανός 3, Καρυπίδης 5, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης 1, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 3, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος 8, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 5, Σαμαράς 3, Σπέντζος, Ανανιάδης, Δεληγιάννης 1, Λοίζος, Μαστορογιάννης 4, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 4.



ΟΦΗ: Στο Βόλο χωρίς Νους και Καραχάλιο, επιστρέφει ο Μπόρχα
ΟΦΗ: Στο Βόλο χωρίς Νους και Καραχάλιο, επιστρέφει ο Μπόρχα
Super League Βαθμολογία: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ, κινδυνεύει για τα play offs Άρης
Super League Βαθμολογία: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ, κινδυνεύει για τα play offs Άρης
ΑΕΚ – ΑΕΛ 1-0: Έκανε τη δουλειά της κι έπιασε ξανά κορυφή!
ΑΕΚ – ΑΕΛ 1-0: Έκανε τη δουλειά της κι έπιασε ξανά κορυφή!
Super League: Το γκολ που έκρινε το ΑΕΚ – ΑΕΛ
Super League: Το γκολ που έκρινε το ΑΕΚ – ΑΕΛ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved