«Αποχαιρέτησαν» τον Φώτη Μπάβα
Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον Φώτη Μπάβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.
Η νεκρώσιμος ακολουθία του άλλοτε διεθνούς διαιτητή και παρατηρητή τελέστηκε από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Χαλανδρίου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της ΔΕΠ Αθανάσιος Μανδάς, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔ Αθανάσιος Νικολίτσας, ο πρόεδρος του ΣΥΔΧΑ Στράτος Κυριακούλιας, ο πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, στον επικήδειο μίλησε για τη δράση του Φώτη Μπάβα στο δήμο και τον αθλητικό οργανισμό, ενώ η υποψήφια δήμαρχος Λούλα Καρατζά τον αποχαιρέτησε με το στίχο «λεβέντης εροβόλαγε».
Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ εξήρε το ήθος και την αξιοπρέπειά του και τόνισε πως είναι φάρος για τους νέους, ενώ ο δημοσιογράφος από το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ Νίκος Σωτηρίου επεσήμανε πως ήταν άξιος επαγγελματίας, οικογενειάρχης και σήκωσε ψηλά τη σημαία του ελληνικού χάντμπολ και της Ελλάδας. «Έχασα ένα σπουδαίο φίλο κι έναν σπουδαίο συνάδελφο, μια μεγάλη ψυχή», δήλωσε συντετριμμένος ο Σωτήρης Μίγκας.