Παναθηναϊκός: Λάμψη στη γιορτή της πυγμαχίας! (photos)

Παναθηναϊκός: Λάμψη στη γιορτή της πυγμαχίας! (photos)

«Πλημμύρισε» από κόσμο του Παναθηναϊκού και της πυγμαχίας η Θύρα 5 της Λεωφόρου στα επίσημα εγκαίνια της αίθουσας του τμήματος.

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές, καλλιτέχνες και απλός κόσμος γέμισαν στην κυριολεξία την αίθουσα για να τιμήσουν αυτό το νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο «στολίδι» του την αίθουσα πυγμαχίας, Μια αίθουσα υπερσύγχρονη, παναθηναϊκή και υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων!

Συγκίνηση μεγάλη για το «δάσκαλο» του Τριφυλλιού, Γιάννη Αϊδινιώτη αλλά και για τον έφορο του τμήματος, Μανώλη Σαρμάνη που τόσους μήνες μόχθησαν με την ανταμοιβή να είναι το χειροκρότημα του κόσμου.

Μιχαλαριάς: «Πυγμαχία και αθλητισμός για όλους»

Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με τον πάτερ στο ρινγκ και ο παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς, Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε το.. σύνθημα της έναρξης! Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, που έκανε και τη βράβευση-έκπληξη της βραδιάς στον κορυφαία Έλληνα πυγμάχο και προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αϊδινιώτη. «Θέλω να σας καλωσορίσω στη νέα ανακαινισμένη αίθουσα της πυγμαχίας στη Θύρα 15. Μια αίθουσα που έχει τεράστια ιστορία πίσω της. Μακάρι οι τοίχοι να μπορούσαν να μιλήσουν για τις δόξες και τους θρύλους της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, που έχουν περάσει από εδώ. Πόσοι πρωταθλητές έχουν προετοιμαστεί εδώ σε αυτό το ρινγκ. Αυτή εδώ η αίθουσα αντικατοπτρίζει το μότο του ΠΑΟ, και το μότο που μου έλεγε ο Γιάννης Αϊδινιώτης όταν τον γνώρισα, «Εγώ πρόεδρε ήρθα για να κάνω πυγμαχία για όλους». Και εγώ του το.. έκλεψα για να κάνουμε αθλητισμό για όλους. Καλώ όλο τον κόσμο όχι μόνο των Αθηνών, αλλά και όλης της Eλλάδα να αθληθούν στον ΠΑΟ και να αποκτήσουν αυτό που λέμε Μαχητική ψυχή». Τέλος, ο πρόεδρος του Π,Α.Ο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν οικονομικά αυτό το εγχείρημα, την αναμόρφωση –δηλαδή- της Θύρας 5: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε και σε όσους στήριξαν αυτό το νέο ξεκίνημα όχι μόνο ηθικά αλλά και έμπρακτα. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους χορηγούς μας, ανάμεσά τους εκ των υποστηρικτών ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

Ξεχωριστές οι τιμητικές βραβεύσεις

Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Παπανικολάου «DAN» -βοηθού προπονητή- για την προσφορά του. Την τιμητική πλακέτα υιό του, Αρίστος Παπανικολάου, ο διευθύνων σύμβουλος της SONY TELEUNICOM, Βασίλης Παπαδόπουλος.
Η επόμενη βράβευση έγινε στον Νικόλαο Βλασσόπουλο, το «δάσκαλο των δασκάλων» για την προσφορά του στο τμήμα πυγμαχίας του Τριφυλλιού και στην Εθνική ομάδα. Την βράβευση έκανε ο βουλευτής, Ανδρέας Ψυχάρης.
Ακόμα μια ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον «Πρωταθλητή των Πρωταθλητών», Βαγγέλη Οικονομάκο για την προσφορά του στο τμήμα πυγμαχίας και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο δικηγόρος, Χρήστος Δημητρακόπουλος.
Οι τιμητικές βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με αυτή του Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, τρίτου πρωταθλητή Ελλάδας 2013 για την αγωνιστική του παρουσία, το ήθος του και την προσφορά του στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλειος Ντούμας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τρεις αγώνες επίδειξης. Τα ζευγάρια Μπασούκος- Χαλίμος , Τορνάρης-Παπαθανασίου, Τσινάκης- Θοδωρής Ριτζάκης και φυσικά οι αθλητές καταχειροκροτήθηκαν!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TVΠάφος-Παναθηναϊκός: Δοκάρι ο Χουάνκαρ (Video)
Πάφος-Παναθηναϊκός: Δοκάρι ο Χουάνκαρ (Video)
Πάφος-Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή παρουσία φίλων του «τριφυλλιού» (Video)
Πάφος-Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή παρουσία φίλων του «τριφυλλιού» (Video)
Πάφος-Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Γιοβάνοβιτς (Video)
Πάφος-Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Γιοβάνοβιτς (Video)
Γ’ Εθνική: Οι βαθμολογίες των πέντε ομίλων (4/12)
Γ’ Εθνική: Οι βαθμολογίες των πέντε ομίλων (4/12)