Παναθηναϊκός: Έγραψε ιστορία το ράγκμπι! (photos)
Το τμήμα ράγκμπι του Παναθηναϊκού έδωσε τον πρώτο αγώνα της ιστορίας στη φυσική έδρα του συλλόγου με την ήττα από τους Attica Springbox (0-5) να περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Το… νεογέννητο τμήμα του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας, «Απ. Νικολαΐδης», με 1.500 φίλους της ομάδας να δίνουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου, παρά το ψιλόβροχο!
Στον αγώνα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό Unity Cup, ωστόσο μετά τη λήξη του παιχνιδιού όσοι βρέθηκαν στη Λεωφόρο έζησαν μια τρομερή στιγμή.
Παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός πρώτος σχημάτισε ένα τούνελ για να περάσουν οι Attica Springbox, συγχαίροντάς τους για τη νίκη με τους φιλοξενούμενους να ανταποδίδουν την κίνησή αυτή, χειροκροτώντας το «τριφύλλι» και φωνάζοντας «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»!